Pagina 7 ~ FERITI-VA DE MAGARUS !

Autor: Laurentiu ANTON
 FERITI-VA DE MAGARUS !
asdasdas
FERITI-VA DE MAGARUS ! FERITI-VA DE MAGARUS !

Lucian Iliescu isi datoreaza scaunul de primar si pozitia partidului in judet si la nivel national exclusiv lui Calin Popescu Tariceanu. Care l-a ajutat din toate punctele de vedere. Si caruia i-a jurat credinta si sprijin total la alegerile de vineri-sambata, la Congresul P.N.L.

Dar, din pacate pentru Tariceanu, care sa ne aducem aminte a fost anul trecut in judetul Giurgiu mai des decat sa-si viziteze parintii si rudele apropiate, oamenii sai de la Giurgiu il vor trada si vor vota cu echipa Antonescu-Orban.

Primul semnal l-au dat senatorul Dan Radu Rusanu si finul sau, deputatul de Giurgiu, Daniel Chitoiu, fostul sef al A.N.A.F. Daca nici acesti oameni nu au profitat la greu de Guvernarea Tariceanu atunci nu a mai profitat nimeni. Si cu toate acestea, cei doi, nasul si finul, au defilat sambata trecuta la Bucuresti alaturi de Crin Antonescu. Ori toate resursele care au ajuns in judet au fost canalizate de cei doi si de doamna fost secretar de stat la Finante Doina Dascalu (alta foarte buna prietena a domnului Rusanu), cea care a mirosit mai devreme ca se impute rau branza liberala si a carmit-o pentru vreo 9 anisori ca vicepresedinte la Curtea de Conturi a Romaniei. Lucian Iliescu este cu ei pentru ca stie ca ei au facut alegerea victorioasa. Si nu concepe decat sa fie in barca victorioasa. Ce sunt alea onoare, promisiune, caracter ?

Lucian Iliescu nu a votat la Delegatia Permanenta a P.N.L. impotriva lui Tariceanu pentru ca votul a fost nominal. Sambata la alegerea presedintelui se va vota secret. Lucru care ii va oferi domnului Ttariceanu o mare surpriza. O infrangere zdrobitoare.

Pentru a nu suferi prea tare, domnule Tariceanu, luati-va putin gandul de la presedintia partidului si de la candidatura de la prezidentiale. Si, inca un sfat. Sambata stati un pic la distanta. FERITI-VA DE MAGARUS ! Ca nici nu stiti ce copite intre ochi va vor da toti aceia pe care i-ati sprinit foarte mult.

   

 

Data introducerii: 16-03-2009

 

Comentarii vizitatori