Pagina 18 ~ FIARA DIN BEIANU SI-A SCOS COLTII LA MALU SPART

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 FIARA DIN BEIANU SI-A SCOS COLTII LA MALU SPART
asdasdas
FIARA DIN BEIANU SI-A SCOS COLTII LA MALU SPART FIARA DIN BEIANU SI-A SCOS COLTII LA MALU SPART

Locatia intalnirii a fost carciuma cunoscutului Tanase Cocos din Malu Spart. Ne mira ca o intalnire a liderilor PNL a fost organizata acolo, deoarece aveam informatii ca Tanase Cocos este un apropiat al PDL . Dar asta este alta poveste...
Va intrebati, probabil cine au fost initiatorii intalnirii? Nimeni altul decat Dumitru Beianu, presedintele CJ Giurgiu, care nu s-a dus cu mana goala, ci i-a luat cu el, de-a stanga si de-a dreapta, pe senatorul Mustatea si pe Dumitru Gavrila, cunoscut de prieteni drept Titi Goarna.
Invitati au fost primarii din zona de nord: Sabareni, Bucsani, Gradinari, Marsa, Crevedia, Vanatorii Mici, Letca Noua, Bulbucata... E drept ca au fost si cativa viceprimari (Ogrezeni, Bolintin Vale, etc).
Tema intalnirii? Nu va este clar. Sub masca "grijii fata de comunitatile locale" s-a discutat pur electoral.
Adicatelea, primarii au vociferat ca nu au bani. Mai mult de atat, s-au cam ratoit la ceri doi Mitici si la Vasile, ca l-au dat afara din PNL pe deputatul Dan Pasat, intreband ca ce mama lui proces verbal au votat ei in colegiu - glugi de coceni? Ei isi vor deputatul inapoi, ca pentru el au luptat in campania electorala...
Vazand ce intorsatura iau lucrurile, Dumitru Beianu si-a luat inima in dinti si, inghiontit de Mustatea si Gavrila, a dat pe fata adevaratul motiv al intalnirii:
"Uitati care-i treaba. Eu va spun clar: imi dati voturile pentru Crin Antonescu, va dau bani, nu imi dati voturile, nu mai vedeti bani de la mine pana in 2013... S-a inteles?".
Pai bine brea nea mitica, ce facusi, te luasi dupa Titi si Vasile? Nu tipai tu ca din gura de sarpe ca uite ce face nush ce lider de partid, care face liste numai cu primarii de o anumita culoare???
Acu ce facusi? Ai devenit fiara? Don' Beianu, nu credeam... De data asta nu te-ai comportat ca un presedinte de CJ, ci ca un lider de partid... Auzi, da Lucica stie, sau i-ai cerut voie sa fii dur cu primarii?   

   

 

Data introducerii: 16-10-2009

 

Comentarii vizitatori