Pagina 3 ~ GIURGIU - UN ORAS SARAC, DAR PLIN DE PRESEDINTI

Autor: Iadu Michiduta
 GIURGIU - UN ORAS SARAC, DAR PLIN DE PRESEDINTI
asdasdas
GIURGIU - UN ORAS SARAC, DAR PLIN DE PRESEDINTI GIURGIU - UN ORAS SARAC, DAR PLIN DE PRESEDINTI

S-au depus coroanele la monumentul de la Biserica Eroilor. Delegatii partidelor au fost in ton cu evenimentul si cu marsul intonat de fanfara. Sobri, seriosi, s-au inchinat plini de evlavie.
Cu ochelari fumurii, dar si cu... fumuri - primarul Lucian Iliescu (presedintele PNL Giurgiou) si Dumitru Beianu, presedintele Consiliului Judetean.
... Presedintele PSD Giurgiu, finul lui Marean Care Este, n-a schitat nici macar un zambet. Suferind si el de seriozitate - presedintele Organizatiei municipale PSD - Marian Maroiu, umar la umar cu presedintele TSD, Petrisor Mustateanu (putin nebarbierit - un macho al pesedeului). Imbufnat si pufaind aerul rece, vice presedintele CJ - Tudorel Tone, uns si prim vicepresedinte al PSD.
Afectati de jetrfa eroului necunoscut erau si cei din delegatia PDL. Presedinta organizatiei de femei - Elena Dinu; presedintele organizatiei municipale - Victor Boiangiu; vicepresedintele pe municipiu - Florin Velicu...
Aripa dura a PNTcd  - atat cat a mai ramas din el (partidul) - a fost cea mai nonconformista din punct de vedere vestimentar - mica si colorata...
Delegatia PNG a fost formata din cvasinecunoscuti - dar cu siguranta presedinti, vicepresedinti, plus secretara...
Un oras sarac, dar plin de presedinti, vicepresedinti, prim vicepresedinti si secretare.

   

 

Data introducerii: 01-12-2009

 

Comentarii vizitatori