Pagina 76 ~ HUNTA MILITARĂ P.S.D.-ISTĂ DE LA GIURGIU L-A LICHIDAT POLITIC PE FOSTUL COMANDANT.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
 HUNTA MILITARĂ P.S.D.-ISTĂ DE LA GIURGIU L-A LICHIDAT POLITIC PE FOSTUL COMANDANT.
asdasdas
HUNTA MILITARĂ P.S.D.-ISTĂ DE LA GIURGIU L-A LICHIDAT POLITIC PE FOSTUL COMANDANT. HUNTA MILITARĂ P.S.D.-ISTĂ DE LA GIURGIU L-A LICHIDAT POLITIC PE FOSTUL COMANDANT.

Ultima conferinţă de presă a Partidului Social Democrat Giurgiu a avut un singur punct: excluderea din partid a fostului preşedinte Niculae Bădălău. Acuzat de rezultatele de a alegerile europarlamentare şi de la alegerile locale, interpretate de actualii conducători ai partidului ca o catastrofă politică pentru organizaţie.

În realitate, cel mai mult a deranjat apariţia lui Bădălău la o emisiune de televiziune la MUNTENIA TV unde a devoalat mecanismele intime ale actualei conduceri P.S.D. Giurgiu, interesată mult prea mult de propriile interese personale ale liderilor şi mult prea puţin de menţinerea unei linii politice credibile pentru social-democraţii giurgiuveni.

În realitate, P.S.D. Giurgiu îşi pierde cu fiecare zi urma de credibilitate politică datorită faptului că a devenit anexa politică a P.N.L.-ului şi şi-a încetat premeditat orice acţiune politică de opoziţie faţă de P.N.L.

Suntem convinşi că Niculae Bădălău nu va rămâne dator faţă de cei care l-au exclus din partid.

   

 

Data introducerii: 02-10-2008

 

Comentarii vizitatori