Pagina 40 ~ IN JUDETUL GIURGIU, P.N.L. IA TOTUL

Autor: Caterina ILIE ANTON
 IN JUDETUL GIURGIU, P.N.L. IA TOTUL
asdasdas
IN JUDETUL GIURGIU, P.N.L. IA TOTUL IN JUDETUL GIURGIU, P.N.L. IA TOTUL

V-ati prins acum de ce "smecherul" Proto nu s-a bagat la nicio functie la alegerile locale viitoare ? Fiindca stia deja ca totul este dat la P.N.L. Si acum sa si justificam informatia noastra.

Liderii PSD au întocmit deja o listă cu judeţele care, potrivit unor sondaje de uz intern şi a rezultatelor la ultimele alegeri, ar trebui să fie "roşii" atât la preşedinţiile Consiliilor Judeţene, cât şi ale primăriilor marilor oraşe.

Judeţele respective constituie ţinta preliminară pentru alegerile locale din 2012, candidaţii din aceste judeţe trebuind să fie, în opinia pesediştilor, de culoare roşie. Protocolul USL prevede că PSD va avea câte 21 de candidaţi la primării de mari oraşe şi Consilii Judeţene, în timp ce PNL şi PC câte 20.

Oricum, proporţia nu este bătută în cuie, sondajele oficiale care urmează să fie gata în iulie, precum şi negocierile de la centru, putând duce la un plus de candidaţi pentru pesedişti. Cele aproape 20 de judeţe sunt fiefurile în care, chiar şi fără sondajele oficiale ale USL, potenţialii candidaţi ai PSD ar avea câştig de cauză asupra celor din PNL şi sunt, potrivit unor surse din PSD, punctul minim de plecare pentru orice negocieri.

Astfel, candidaţii pentru primării şi CJ-uri ar trebui să fie pesedişti în Argeş, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Olt, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea. Deci judetul Giurgiu nu este pe lista. Adica P.S.D. Giurgiu nu exista. E PA !

Cum s-ar spune, dragi pesedisti giurgiuveni, munciti pentru nea Lucica. Cu drag si spor.

   

 

Data introducerii: 24-05-2011

 

Comentarii vizitatori