INCURCA-I, DRACE, CA SI MIE-MI PLACE !

Autor: Traian TUDORESCU
 INCURCA-I, DRACE, CA SI MIE-MI PLACE !
asdasdas
INCURCA-I, DRACE, CA SI MIE-MI PLACE ! INCURCA-I, DRACE, CA SI MIE-MI PLACE !

Uniunea Social-Liberala are deja ... BUBA. Si, oricat ar pansa-o Crin si cu Victoras la Bucuresti, buba de la Giurgiu, ca si din alte parti in tara, coace, se cangrenizeaza, se cronicizeaza si risca sa devina o cauza majora a mortii subite a unui avorton politic a carui nastere a fost atat de mult trambitata.

Batranul sacal politic Lucian Iliescu este 1.000.000% convins de decesul acestui avorton politic. Uniunea Social-Liberala. Pentru el, chiar si sustinerea lui Dumitru Beianu este mult mai buna decat mentinerea in viata a acestui copil nedorit dintre Crin si Victoras. Tocmai de aceea a facut deliberat afirmatia de sustinere a lui Dumitru Beianu, chit ca il iubeste precum sarea in ochi, doar-doar pentru a da in foc si la Giurgiu relatiile dintre liberali si sociali-democrati.

Asa cum isi propusese, partenerul sau politic, Proto, a pus imediat botul si s-a lansat intr-o polemica publica pe tema ce partid este mai tare in judet si cine trebuie sa fie candidatul. Evident, va dati seama ce polemici si dispute or sa urmeze. Lucian Iliescu fiind convins ca o sa castige batalia cu acest pulifrici politic lipsit de substanta si relevanta pentru giurgiuveni.

Pana una-alta, dincolo de jocurile domnului Lucian Iliescu, ramane concluzia. De moment si de termen mediu si lung. "Incurca-i, drace, ca si mie-mi place !"

   

 

Data introducerii: 19-05-2011

 

Comentarii vizitatori