Pagina 31 ~ IONEL DINU A REVENIT LA P.S.D. GIURGIU.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL

Greu de explicat şi, mai ales, de înţeles de către alegător a traseului politic sinuos al domnului Ionel Dinu. Ales consilier judeţean pe lista Partidului Democrat Giurgiu în 2004, prin votul alături de P.S.D., a devenit vicepreşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu. După care a trecut la P.S.D. până anul trecut înainte de alegerile europarlamentare. Când a revenit la P.D. După fuziunea Partidului Democrat cu Partidul Liberal Democrat, şi-a manifestat pregnant apropierea faţă de domnii Dan Pasat şi Dragoş Ujeniuc, fiind unul dintre membri de partid care au solicitat printr-o scrisoare adresată conducerii centrale P.D.-L. eliminarea deputatului Valentin Adrian Iliescu din conducerea organizaţiei judeţene Giurgiu. Lucru care nu a reuşit. A rămas doar relaţia foarte apropiată cu Dan Pasat.

Mai nou, având certitudinea că P.D.-L. Giurgiu nu îl va susţine pentru un nou mandat de vicepreşedinte la Consiliul judeţean, Ionel Dinu a încercat să-şi găsească un nou rost în politică. Şi cum, în toată această perioadă Ionel Dinu nu a întrerupt niciun moment legătura cu liderii centrali ai P.S.D., în special cu Miron Mitrea, în această săptămână s-a întâlnit cu acesta, cu Mircea Geoană şi a participat şi la lansarea candidaţilor P.S.D. la ROMEXPO în Bucureşti. După ce vinerea trecută fusese prezent şi la lansarea candidaţilor P.D.-L. La Sala Palatului la Bucureşti. Este în prezent, unul din cei mai importanţi militanţi politici în teritoriu ai domnului Niculae Bădălău pentru care încearcă racolarea de oameni din toate partidele şi atragerea de resurse financiare pentru campanie. În mod sigur, nu va fi pe lista de candidaţi, rezervându-se pentru ... alegerile parlamentare din toamnă unde va încerca să devină ... deputat P.S.D. de Giurgiu.

Nu înţelegem şi nu ştim ce rost are jocul pe mai multe fronturi: este încă membru P.D.L., este cel mai important colaborator al preşedintelui P.S.D. Giurgiu, Niculae Bădălău dar şi foarte bun prieten şi confident al domnului Dan Pasat de la P.N.L.

Cine să mai înţeleagă această mişcare browniană ?

   

 

Data introducerii: 18-04-2008

 

Comentarii vizitatori