LADY GAGA: CARIERA, LOOK SI CONCERTE SOC!

Autor: Ingrid Bratu
 LADY GAGA: CARIERA, LOOK SI CONCERTE SOC!
asdasdas
LADY GAGA: CARIERA, LOOK SI CONCERTE SOC! LADY GAGA: CARIERA, LOOK SI CONCERTE SOC!

Si totusi, pentru cei care nu stiu inca prea multe despre artista care a socat lumea muzicala prin stilul sau unic, atat muzical, cat si vestimentar, voi scrie in continuare cate ceva despre ea.

La doar 24 ani impliniti, Lady Gaga, cantareata americana de origine italiana, este deja castigatoarea a doua premii Grammy.

Pasiunea pentru muzica si-a manifestat-o inca din copilarie, cand inregistra melodii interpretate de artisiti de renume international, intre care si Michael Jackson. La  doar 4 ani, Gaga a invatat sa cante la pian si a compus prima piesa. La varsta de 17 ani Stefani Joanne a devenit una dintre cele douazeci de persoane din lume care au fost admise cu anticipatie în cadrul Tisch School of the Arts, la New York University.

In anul 2008 si-a lansat albumul de debut, intitulat “The Fame”, care s-a bucurat de critici pozitive, fiind clasat pe primul loc in UK si Canada. Cele doua piese promovate de pe acest album „Just Dance” si „Poker Face”, au devenit hituri internationale, primind sase nominalizari la premiile Grammy, inclusiv pentru „Albumul anului”.

La sfarsitul anului 2009, Lady Gaga si-a lansat cel de-al doilea album The Fame Monster, de pe care a promovat hitul „Bad Romance”, pornind si într-un nou turneu, The Monster Ball Tour.

Vedeta cu tinute socante, coafuri bizare si muzica speciala concerteaza la Budapesta si Barcelona! Fanii vedetei au acum ocazia de a merge la concertele starului preferat la Arena Sporturilor din Budapesta pe 7 Noiembrie 2010 sau la Palau Sant Jordi - Barcelona, pe 7 Decembrie 2010. Pentru a afla cum poti merge sa o vezi, apasa aici.

   

 

Data introducerii: 27-07-2010

 

Comentarii vizitatori