Pagina 15 ~ LIBERALII GIURGIUVENI PE CALE SA FIE CUCERITI DE LUDOVIC ORBAN

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 LIBERALII GIURGIUVENI PE CALE SA FIE CUCERITI DE LUDOVIC ORBAN
asdasdas
LIBERALII GIURGIUVENI PE CALE SA FIE CUCERITI DE LUDOVIC ORBAN LIBERALII GIURGIUVENI PE CALE SA FIE CUCERITI DE LUDOVIC ORBAN

Ludovic Orban, dupa ce si-a anuntat intentia de a candida la presedintia partidului, nu are astampar. Colinda tara in lung si in lat pentru a-si castiga sustinatori. Se zice ca este sustinut financiar, si relational chiar de "eminenta cenusie" a liberalilor, Dinu Patriciu.

Surse credibile din P.N.L. ne-au informat ca Ludovic Orban si-a asigurat sustinerea a 18 filiale judetene ale partidului si ca numarul sustinatorilor este in crestere.

In spiritul acestei cresteri, analizele efectuate de principalii sai sustinatori confirma ca la Giurgiu este o paine buna de mancat in batalia cu Crin Antonescu. Liberalii giurgiuveni, in majoritate, la congresul anterior fiind sustinatori lui Calin Popescu Tariceanu si adversari declarati ai lui Antonescu. In plus, liberalilor giurgiuveni le displace profund placa lui Antonescu: "Nu intram la guvernare." 

Se vorbeste despre o intalnire secreta a liberalilor giurgiuveni cu Ludovic Orban in urmatoarele zile. Intalnire secreta pentru ca nu se doreste a se devoalata, deocamdata, orientarea filialei giurgiuvene catre unul din candidati. Pe de alta parte, giurgiuvenii inca mai spera la o razgandire a lui Razgandeanu Tariceanu si o candidatura la functia de presedinte. Care este, in continuare, foarte posibila.

Revenind la Ludovic Orban trebuie subliniat ca acesta castiga zilnic teren in competitia cu Crin Antonescu. Gratie, in primul rand, travaliului imens pe care il face in teritoriu, relatiilor prietenesti, cordiale cu oamenii din teritoriu. ceea ce este antiteza actiunii lui Crin Antonescu: efort putin sau chiar deloc, putina comunicare si multa aroganta.

Un cuvant greu de spus il are Dinu Patriciu. Care, prin fundatiile sale se ocupa de organizarea congresului. Suntem departe de decizia finala a domnului Patriciu, cel care a hotarat destinul alegerilor interne si in 2009, asa ca orice este posibil.

   

 

Data introducerii: 14-02-2010

 

Comentarii vizitatori