Pagina 15 ~ LOVITURA DE TEATRU IN CONFRUNTAREA DIN P.S.D.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 LOVITURA DE TEATRU IN CONFRUNTAREA DIN P.S.D.
asdasdas
LOVITURA DE TEATRU IN CONFRUNTAREA DIN P.S.D. LOVITURA DE TEATRU IN CONFRUNTAREA DIN P.S.D.

Ion Iliescu si-a anuntat retragerea din toate functiile de partid. dar nu a renuntat sa joace un rol extrem de important in alegerile de sambata de la Congresul P.S.D. Asta pentru ca are un favorit pe care vrea sa-l impuna presedinte. Cin sa fie ? Cin sa fie ?

Nu-i asa ca v-ati dat seama ca acest favorit este Adrian Nastase.Cel putin timp de o ora, in cursul zilei de ieri, Adrian Nastase a fost convins ca trebuie sa se suceasca, si sa-si anunte din nou candidatura. Spun unii ca la razgandirea lui munceste pe branci Ion Iliescu. Decis sa se retraga din toate functiile si pozitiile, presedintele-fondator nu e mangaiat cu ideea ca pe tusa autopropunandu-se, renunta la sansa de-a mai ajunge sa aiba vreun cuvant de spus. Numai ca Nastase, cu tot orgoliul sau, sau tocmai din acest motiv, e si foarte emotiv. Si nu se impaca nici cu perspectiva de-a pierde elegant, daramite zdrobitor. Mai ales ca tabara lui Mircea Geoana a renuntat la votul pe lista inchisa, or lui Nastase, asta-i cam miroase a tradare. Sa joace Iliescu la doua capete?

Astazi, la ora 16.00 vom avea certitudinea daca Nastase revine in competitie. Retineti, daca revine, revine si va castiga. Am spus !

   

 

Data introducerii: 18-02-2010

 

Comentarii vizitatori