Pagina 15 ~ LUDOVIC ORBAN INTRA IN LUPTA PENTRU SEFIA P.N.L. IMPOTRIVA FOSTULUI ALIAT, CRIN ANTONESCU

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 LUDOVIC ORBAN INTRA IN LUPTA PENTRU SEFIA P.N.L. IMPOTRIVA FOSTULUI ALIAT, CRIN ANTONESCU
asdasdas
LUDOVIC ORBAN INTRA IN LUPTA PENTRU SEFIA P.N.L. IMPOTRIVA FOSTULUI ALIAT, CRIN ANTONESCU LUDOVIC ORBAN INTRA IN LUPTA PENTRU SEFIA P.N.L. IMPOTRIVA FOSTULUI ALIAT, CRIN ANTONESCU

Cu o saptamana inainte de Congresul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, fostul partener de demolare a lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea partidului alaturi de Crin Antonescu, si-a anuntat candidatura la presedintia P.N.L. Si la Primaria Capitalei.

Un gest aproape firesc dupa ce prin declaratiile lui Antonescu acesta s-a despartit definitiv de Ludovic Orban. Asociiindu-si un coleg de partid aflat la cutite cu Ludovic Orban: Relu Fenechiu de la Iasi.

Ludovic Orban a asteptat inscrierea in competitie a lui Calin Popescu Tariceanu. Care pana azi nu a venit. I-ar fi convenit foarte mult o asemenea posibilitate pentru a-i plati o politia mortala lui Crin Antonescu. Insa, Tariceanu, i se potriveste de minune de aceasta data numele de Tariceanu, joaca foarte tare. Ii lasa pe cei doi sa se bata pentru a apare la momentul oportun ca salvatorul partidului dupa aventura paguboasa din ultimul an Antonescu-Orban.

Informatiile noastre spun clar ca Tariceanu se va inscrie si el in competitie, in ultima clipa. Sustinut chiar de taticul P.N.L.-ului - Dinu Patriciu - care constientizeaza ca a pariat pe un cal mort. Antonescu are certe calitati de om politic (discurs, viziune) dar este un boem. Si un lenes care nu va ajunge niciodata la turatia marii performante in politica.

Ce se va intampla cu liberalii de la Giurgiu. Daniel Chitoiu daca il mai putem numi "liberal de la Giurgiu" joaca cu nasu Rusanu 1.000% pe cartea Antonescu, acolo unde se afla cu catel si purcel. Din delegatii de la Giurgiu, unii deja sunt antamati si determinati sa-l sustina pe Crin Antonescu.

Lucian Iliescu desi vrea sa para impartial, e clar, ca ii pute solutia Antonescu. Lui ii place solutia revenirii la guvernare. Indiferent ca aceasta se cheama Tariceanu, Orban, Catarama sau ... Gabriel Oprea. Ce e ? Ce ati sarit asa ? Doar nu va ganditi ca domnul Lucian Iliescu joaca totul pe o singura carte ? Dar despre asta alta data. Ca asta este alta barfa.

   

 

Data introducerii: 28-02-2010

 

Comentarii vizitatori