Pagina 18 ~ LUI JEAN JIPA - PRIMARUL DIN OGREZENI - I-AU SOSIT PETITORII DIN P.S.D. GIURGIU

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 LUI JEAN JIPA - PRIMARUL DIN OGREZENI - I-AU SOSIT PETITORII DIN P.S.D. GIURGIU
asdasdas
LUI JEAN JIPA - PRIMARUL DIN OGREZENI - I-AU SOSIT PETITORII DIN P.S.D. GIURGIU LUI JEAN JIPA - PRIMARUL DIN OGREZENI - I-AU SOSIT PETITORII DIN P.S.D. GIURGIU

Domnul primar Jean Jipa a cam uitat drumul spre sediul P.D.L. din Giurgiu. Desi a fost ales pe lista acestui partid. Probabil totul se trage de la amnezia domnului primar din Ogrezeni, de la alegerile parlamentare din anul trecut cand, pret de o zi - ziua alegerilor parlamentare - a uitat cu cine sa voteze. Vorba cetateanului turmentat: "Dar eu cu cine votez ?"

Personaj extrem de dificil, din punct de vedere comportamental, Jean Jipa este intr-un baleiaj continuu. Ca tot romanul impartial, Jean de la Ogrezeni canta pe la toate mesele. Ba pe la masa senatorului liberal Mustatea, ba pe la masa pesedistilor, ba pe la masa B.P.J.-ului democrat-liberal, pe care l-a vizitat dupa o foarte lunga perioada.

Si fiindca, v-am obisnuit sa va dam informatii proaspete si corecte, nu ne putem abtine sa nu va spunem ca doi domni respectabili din Partidul Social Democrat din Giurgiu, noul presedinte interimar Adrian Popescu Proto si primvicepresedintele Tudorel Tone, i-au facut recent o vizita discreta la domiciliu. Au venit in petit electoral.

Se zice ca cei doi domni i-ar fi vandut domnului primar un bilet de calatorie pe cea mai luxoasa nava de croaziera politica. Pe Titanicul Partidului Social Democrat.

Nu fii fraier, domnu primar, nu vezi ca apa le este pana la gleznisoare. Chiar vrei sa-ti ajunga si tie, odata cu ei, pana la tatisoare, pana la buzisoare, baldabac, baldabac.

   

 

Data introducerii: 03-10-2009

 

Comentarii vizitatori