Pagina 15 ~ MADALIN VOICU E TOTUSI DEPUTAT DE GIURGIU

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 MADALIN VOICU E TOTUSI DEPUTAT DE GIURGIU
asdasdas
MADALIN VOICU E TOTUSI DEPUTAT DE GIURGIU MADALIN VOICU E TOTUSI DEPUTAT DE GIURGIU

Am aflat, pe surse, ca deputatul PSD Madalin Voicu, in ciuda excluderii lautaresti puse la cale de Vanghelie si apropiatii sai, inca mai pastreaza legaturi cu organizatia municipala.
Informatorul nostru ne-a precizat ca Madalin Voicu a fost de cateva ori la Giurgiu. A urmarit cu atentie rezolvarea problemelor unor petenti, si chiar a fost acasa la cativa dintre ei...
"Domn'e, e de treaba, oamenii il cauta la noi la municipiu, ca la judet nu e bine vazut de gasca de la Bucuresti. Va spun eu ca din 48 de sefi de organizatii, mai mult de jumatate au numarul lui de telefon si comunica permanent. Sa stiti ca munca lui de partid e mai putin vizibila, dar este prezent atunci si acolo unde este nevoie de ajutorul lui", ne-a precizat un pesedist de la municipala...
Se pare ca "in spatele" sumei de 14 miliarde de lei vechi primiti de CET Giurgiu, se afla lobby-ul facut de Madalin Voicu, si a bunelor relatii pe care acesta le are cu Adriean Videanu.
"Domn'e, el vrea sa activeze dar nu e lasat, zau, nu e caterinca, e pe bune. Dar nu cred sa aveti curajul sa scrieti ce va spun...".

   

 

Data introducerii: 12-02-2010

 

Comentarii vizitatori