MAFALDA FELIX-MIRCEA VOICULESCU IAR A DAT-O IN BARA

Autor: Traian TUDORESCU
 MAFALDA FELIX-MIRCEA VOICULESCU IAR A DAT-O IN BARA
asdasdas
MAFALDA FELIX-MIRCEA VOICULESCU IAR A DAT-O IN BARA MAFALDA FELIX-MIRCEA VOICULESCU IAR A DAT-O IN BARA

Entuziasmat nevoie mare de facerea celei mai de cacao aliante politice (U.S.L.), fara de care partiduletul lui care incape cu torul intr-un autobuz articulat s-ar face singur tot de cacao la viitoarele alegeri, Mafalda "Felix-Mircea" Voiculescu - mogulul Antenelor - spunea cu enfaza ca pana de Buna Vestire, "dictatorul" Basescu va fi suspendat de salvatorii neamului din functia de la Cotroceni.

Ce spui, Frantz, pardon Felix ? Parca ieri a fost Buna Vestire si n-am putut asorta suspendarea presedintelui cu pestele mare sindical prins in carlig cu mita de 40.000 de euroi. Sau poate n-am fost noi atenti.


Ba am fost atenti si suntem si in continuare la acesti mincinosi ordinari care cred ca pot minti cu nerusinare si in acelasi timp se pot da fete mari. Ti-e scarba de aceste creaturi meschine, puse pe ciordeala nationala care vin aproape in fiecare zi cu tot felul de acuze mincinoase, cu promisiuni si profetii tembele doar ca sa acopere murdaria si jegul uman pe care il genereaza.

Marius Petcu, Dan Voiculescu, Adrian Severin sunt reperele voastre moralke cu care incercati sa ajungeti la Putere ?
  Chiar nu mai aveti un strop de rusine si de decenta ?

Ma uit cu jena la o serie de jurnalisti tineri din presa giurgiuveana si ma ingrozesc cum pot oare sa le fie aparatori unor asemenea jeguri politice ? Si sindicale. Chiar nu va pasa de viitorul vostru, al copiilor si parintilor vostri ? Cu unul dintre cei mai bogati europarlamentari (Adrian Severin), cu unul dintre cei mai bogati lideri sindicali (Marius Petcu - C.N.S.L.R. Fratia) si cu turnatorul dovedit putred de bogat Dan Voiculescu vreti voi sa indreptati tara ? Cu ei faceti voi apel la solidaritate si la viata decenta pentru tori romanii ? Macar aveti decenta si taceti din gura. "Ciocu mic" cum spunea o alta figura trista a politicii trimise acasa de electorat dupa un sir de gafe enorme.

Basescu nu a fost suspendat pana de Buna Vestire. Si nici nu o sa fie. Nici acum, nici in viitor. Si stiti de ce ? Nu pentru ca ar fi usa de biserica. Nici pomeneala. Basescu nu este un sfant. Dar este mult mai omenos si mai cumsecade decat toata hoarda asta de pigmei politici poreclita Uniunea Socialista. 

Atunci cand i s-a cerut ridicarea imunitatii parlamentare pentru a fi cercetat in dosarul Flota, Basescu a renunta la imunitatea parlamentara. Dovedit si rasdovedit de mita pentru promovarea unor amendamente, Severin nici sub presiunea intregului Parlament European nu vrea sa demisioneze. De dupa atata timp P.S.D.-ul nu il da afara din partid. Pai corb la corb nu-0si scoate ochii. Asa spune o vorba din batrani.

Romanii s-au trezit. Si se vor trezi in continuare. Realitatea de zi cu zi, nu Realitatea TV ii va face ca in 2012 sa gabdeasaca si sa actioneze in consecinta.

   

 

Data introducerii: 26-03-2011

 

Comentarii vizitatori