MAFIA CARE INGROAPA GIURGIU...

Autor: V.D. TOTH
 MAFIA CARE INGROAPA GIURGIU...
asdasdas
MAFIA CARE INGROAPA GIURGIU... MAFIA CARE INGROAPA GIURGIU...

Este un capitol nou, pe care-l vom consacra problemelor de logica si de adevar. Intr-o abordare cognitivista. Notiunea de adevar are o mare importanta si, prin urmare, si notiunea de logica.
De ce inductie si deductie? Pentru ca inductia si deductia, intr-un anumit punct, se deosebesc.
Deductia se bazeaza pe reguli care, avand niste premise adevarate, conduc la concluzii adevarate, independent de experienta. Iar inductia conduce la concluzii pornind de la premise care se sprijina pe experienta.
Sa vedem asadar, care este legatura logica intre clanul Butoane, Cosmin Marciu, Cristian Marciu si Primarie.
Ar putea sa nu fie nicio legatura. Dar daca plecam de la aceasta premisa, am aplica doar deductia. Aplicand si inductia, adica sprijinindu-ne pe experiente (de orice fel), putem sa largim aria de analiza.
Cristian Marciu a fost prefectul judetului, viceprimar si contracandidatul permanent al lui Iliescu la pozitia de primar. Cristian Marciu se folosea de toate mijloacele de lupta prin media – in campanile electorale – ca sa minimalizeze sau chiar sa desfiinteze mitul “primarului gospodar si imaculat” Lucian Iliescu.
Cosmin Marciu este fiul lui Cristian Marciu. Cosminel a devenit asociat la firma Kleisto, firma care a avut nenumarate contracte cu Primaria Giurgiu.
Clubul Emotione, care apartine tot lui Cosmin Marciu, era cunoscut in oras ca fiind locul de intalnire al “gulerelor albe” din clanul Butoane.
De ce nu mergeau camerele de supraveghere? Este lesne de inteles ca tot ce se intampla in club, trebuia sa ramana intr-un circuit inchis al “omertei de la Giurgiu”. Date fiind funcţiile tatălui, Cosmin îşi permitea să ţină sistemul de monitorizare video nefuncţional, astfel încât membrii clanului Butoane să poată comite nestingheriţi diferite infracţiuni. În plus, potrivit unor surse judiciare, o primă expertiză a arătat că ultimele imagini surprinse de respectivele camere au fost şterse. Potrivit anchetatorilor, Cosmin Marciu a tolerat această ,,scăpare gravă", după cum şi tatăl lui, fostul prefect, a tolerat, în mandatul său, ilegalităţile şi scandalurile provocate în stradă de membrii clanului ,,Butoane", sau a facut scapate anumite fapte ale primarului Iliescu.
Nu in ultimul rand, Cristian Marciu a a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a preda PSD-ul in mainile lui Lucian Iliescu . Si era cat p-aci sa ii reuseasca.
Dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, iata ca teoria inductiei deductive a oprit actiunea…
Mergand pe aceeasi teorie a logicii, si plecand de la aceleasi premise, exista o legatura stransa intre clanul Butoane, Cristian si Cosmin Marciu si Lucian Iliescu. Iar daca e sa largim si mai mult aria analizei, conform acelorlasi legi ale logicii, catalin Voicu, Gheorghe Neagoe sau Cezar Magureanu, fac parte integranta a mafiei care a saracit judetul Giurgiu.

   

 

Data introducerii: 19-10-2011

 

Comentarii vizitatori