Pagina 18 ~ MAGARIILE POLITICE ALE DOMNULUI PREFECT TUDOR TANASESCU

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 MAGARIILE POLITICE ALE DOMNULUI PREFECT TUDOR TANASESCU
asdasdas
MAGARIILE POLITICE ALE DOMNULUI PREFECT TUDOR TANASESCU MAGARIILE POLITICE ALE DOMNULUI PREFECT TUDOR TANASESCU

O barfa confirmata foarte clar de realitate ne pune serios pe ganduri. De ce face jocuri politice atat de murdare domnul prefect Tudor Tanasescu, in loc sa faca administratie si sa puna in opera masurile Guvernului, cand dansul nu mai este pesedist ci inalt functionar public ?

O intrebare la care asteptam urgent un raspuns din partea domnului prefect Tudor Tanasescu. Ii reamintim si adresa de e-mail la care ne poate scrie: giurgiu.news@yahoo.com

Dar despre ce este vorba ? Recent, domnul prefect Tudor Tanasescu, nu stim daca raspunzand unei comenzi politice de la Bucuresti sau de capul Domniei sale, i-a convocat pe toti sefii institutilor de control din judet (95 % pesedisti), pe seful corpului sau de control din Prefectura si pe primarii si viceprimarii P.S.D. pentru a "evalua" situatia agentilor economici de pe raza localitatilor lor. Se pune intrebarea ce inseamna "evaluarea" agentilor economici ? Adica daca sunt sau nu cu Partidul Social Democrat ? Si, tuturor agentilor economici care nu au o atitudine de subordonare sau de sustinere fata de P.S.D., care vrea sa arate cine este tatuc in judet sa fie supus unui control concertat cu toate institutiile controlate de oamenii P.S.D.-ului.

 ACTIUNEA DE LINSARE A ACESTORA ESTE IN PLINA DESFASURARE si multe confirmari ne-au venit de la mai multi agenti economici. Dovada o reprezinta Registrul unic de control al societatilor controlate.

O asemenea atitudine este INACCEPTABILA. Si ingrozitor de COMUNISTA. CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA. Si incalca flagrant decizia Guvernului Romaniei.Pentru ca domnul prefect nu este la prima abatere, primul ministru Emil Boc va afla despre ce implementare a.programului guvernamental face domnul Tanasescu in judetul Giurgiu. Si poate ca n-ar fi rau la concursul foarte recent care va avea loc pentru numirea prefectului de Giurgiu sa se tina cont si de derapajele politice ale domnului Tudor Tanasescu. Care, bagam noi de seama, ii place mai mult politica si santajul decat administratia. 

   

 

Data introducerii: 25-09-2009

 

Comentarii vizitatori