Pagina 54 ~ MAGUREANU PRO, MUSTATEA CONTRA

Autor: Traian TUDORESCU
 MAGUREANU PRO, MUSTATEA CONTRA
asdasdas
MAGUREANU PRO, MUSTATEA CONTRA MAGUREANU PRO, MUSTATEA CONTRA

Un lucru este clar. Puterea nu se lasa si sustine in conttinuare introducerea pe ordinea de zi a a cererii de revocare a presedintelui Senatului Romaniei, domnul Mircea Geoana. Opozitia, formata din P.S.d. si P.N.l. nu doreste acest lucru. Desi este tot mai evident ca presedintele P.N.L. Crin Antonescu doreste sa ia fata P.S.d.-ului cu orice prilej. La consultarile de la Cotroceni pe tema revizuirii Constitutiei Romaniei, la promovarea punctelor de vedere pe teme economice si sociale.

Ieri, Mircea Geoana a dat un prim semnal ca s-a impacat cu ideea de a nu mai fi presedinte al Senatului Romaniei. Criticandu-l in termeni foarte duri pe noul presedinte, Victor Ponta pe tema inconsecventei crase in privinta tipului de republica care trebuie sa fie Romania.

Noul presedinte al P.S.D., Victor Ponta, a inteles ca nu se poate opune schimbarii lui Geoana din functie. Partidul cu cele mai multe mandate parlamentare obtinute in Senat la alegerile din 2008 fiind Partidul Democrat Liberal. Doar intelegerea de guvernare cu P.S.D. l-a propulsat pe Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului Romaniei. Intelegere care nu mai exista tocmai pentru ca P.S.D. a iesit de la guvernare. Revenim si spunem, Ponta a inteles ca situatia e pierduta si nu are ce face.

Astazi, senatorii ar putea vota pentru inscrierea pe ordinea de zi a cererii de revocare a lui Mircea Geoana. Cum vor vota senatorii nostrii de Giurgiu. Simplu. Cezar Magureanu va vota pentru revocare, Vasile Mustatea impotriva revocarii.

Retineti. Inscrierea pe ordinea de zi a acestei cereri echivaleaza cu revocarea lui geoana. dar nu va faceti griji pentru el. va ramane senator pana va pleca pentru un post foarte bun si bine platit in strainatate. Ambasador printr-o tara de 5 stele sau vicepresedinte la BERD.

Jocuri politice inalte.    

   

 

Data introducerii: 16-03-2010

 

Comentarii vizitatori