Pagina 54 ~ MAI PUTIN DE 50 DE VOTURI L-AU DESPARTIT PE COSTEL DUMITRU DE TURUL II

Autor: Iadu Michiduta
 MAI PUTIN DE 50 DE VOTURI L-AU DESPARTIT PE COSTEL DUMITRU DE TURUL II
asdasdas
MAI PUTIN DE 50 DE VOTURI L-AU DESPARTIT PE COSTEL DUMITRU DE TURUL II MAI PUTIN DE 50 DE VOTURI L-AU DESPARTIT PE COSTEL DUMITRU DE TURUL II

Scorul a fost zdrobitor. Cateva sute de voturi diferenta intre candidatul PD-L si cel al PNL, in situatia in care candidatul PSD aproape ca nu a contat in ecuatia alegerilor. Doar putin peste 40 de voturi au lipsit pentru ca Dumitru Costel sa nu castige din primul tur.
Numai ca, democrat liberalul Costel Dumitru a avut de luptat, nu cu doi candidati, ci cu unul singur, sprijinit de doua partide. Candidatul liberalilor a fost sustinut cu sarg de reprezentantii PSD.
Candidata PSD a fost un "iepuras" care a suportat umilinta directivei de partid, pana la capat - nu a bagat-o nimeni in seama...
Presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Beianu, impreuna cu cei doi vicepresedinti - Dumitru Gavrila si Tudorel Tone, senatorul Vasile Mustatea, Lucian Iliescu (din pozitia de vicepresedinte al PNL), Adrian Popescu-Proto - toti au "pontat" duminica la Floresti Stoenesti, patruland prin sectiile de votare, cu rol de impiegati de miscare pentru electorat.
Nu au fost semnalate incidente majore, insa trebuie sa remarcam prestatia social-democratilor...
In perioada campaniei electorale, atat Tudorel Tone, cat si Marian Maroiu sau Popescu-Proto, au facut campanie electorala pe fata pentru PNL.
Sursele noastre ne-au precizat ca saptamana trecuta, Tudorel Tone a transmis mesajul pe fata, spunand ca PNL si PSD trebuie sa fie in aceeasi barca pentru alegerile de duminica. Cu riscul ca barca PSD sa fie sabordata. Si asa s-a intamplat.

   

 

Data introducerii: 22-03-2010

 

Comentarii vizitatori