Pagina 15 ~ MARINEL SI TRACUM-UL VESEL

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 MARINEL SI TRACUM-UL VESEL
asdasdas
MARINEL SI TRACUM-UL VESEL MARINEL SI TRACUM-UL VESEL

Pe finalul anului trecut, seful de la Tracum (nume serios, cu rezonanta istorica), nenea Marinel Vasilescu, a cerut fonduri de la Consiliul local, asa ca s-a hotarat majorarea biletului de transport. Corect, ne-am zis, e criza, ce sa facem, suportam.
Numai ca zilele trecute am auzit ca la societatea asta a noastra, a contribuabililor, se intampla fel de fel de bizarerii, de paranormaluri.
Cat e vara de lunga, paznicii societatii culeg corcodusele cu grija pentru cazanelul sefului. In curtea fostului IJTL vin TIR-uri de te miri unde, care sunt spalate si lustruite, fara sa plateasca aceste servicii. Nu mai vorbim de autoturismele particulare, care sunt reparate de mecanicii platiti din bani publici.
Dupa fiecare ciubucareala, se aprinde gratarul in hala si, da-i cu flecia si bericica... Toate se intampla sub ochii "vigilenti" ai inginerului sef si ai directorului... Director care a depasit de mult venerabila varsta a pensionarii...
Probabil ca d'aia si-a angajat ginerele ca si controlor, sa perpetueze misculatiile. pentru ca aproape doi ani, ginerica asta nu prea a dat pe la serviciu decat la chenzina si la leafa.
Tot la Tracum, si tot pe banii contribuabililor, se dau legitimatii de calatorie gratuite en gross, la tot neamul angajatului, sa fie, sa taca, sa tina ciocul mic...
Programul este de opt ore, dar daca intri in curtea societatii imediat dupa pranz, te intampina doar vreun sofer ratacit, paznicul si o droaie de caini...
"E de coma domn'e, avem 12 autobuze, 20 de soferi si 5 paznici. Plus mecanicii, taxatoarele si personalul TESA. Primavara si toamna se pleaca la muncile agricole, la Remus, unde Marinel al nostru are o mosie. Aici, la Tracum s-a format o adevarata clica, iar unii dintre noi ne-am saturat, vrem sa se intre in normal...", ne-a spus in soapta un angajat.
Se pare ca latul s-a scurtat.
Dupa ce ITM si Curtea de Conturi au primit sesizari si au dat verdictul - OK, politia economica a descoperit calcaiul lui Ahile din societate. Asa se face ca, in acest moment se dau declaratii, se iau marturii, iar angajatii onesti spera ca nu se va musamaliza nimic.
Vom reveni cu amanunte in alta editie Giurgiu News.

   

 

Data introducerii: 01-03-2010

 

Comentarii vizitatori