Pagina 18 ~ MECI INTERESANT MAROIU - PROTO. REPRIZA I, SCOR 0-1

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 MECI INTERESANT MAROIU - PROTO. REPRIZA I, SCOR 0-1
asdasdas
MECI INTERESANT MAROIU - PROTO. REPRIZA I, SCOR 0-1 MECI INTERESANT MAROIU - PROTO. REPRIZA I, SCOR 0-1

Cincinalul in patru anu si jumatate, traiasca si infloreasca, ia uitati sefu ce-am facut noi aici, treaba mare, ce mai incoa si incolo...

Alde gura casca ne-au ciripit ca delegatia cu inaltii oaspeti a iesit si in curtea din spate, s-a dat din maini, s-au aruncat  vorbe de multumire si de satisfactie, s-au trasat alte directii... A fost OK. Pana in momentul in care s-a intrat inauntru pentru a se pune pe tapet impartirea birourilor si alegerea mobilierului.

Dirigintele de santier, Marian Maroiu isi alesese deja biroul, asa ca a indraznit sa spuna ca ala e al lui, pentru organizatia municipala. N-a apucat sa termine bine, ca Proto a intervenit energic si i-a taiat-o scurt: Tu, go back pe soseaua Bucuresti, ramai acolo, asta e sediul organizatiei judetene, iar asta e biroul meu. Capisci?

Naspa treaba. Socoteala de acasa, de pe santier din Giurgiu, nu se potriveste cu socoata facuta in birourile din sectorul cinci, intre fin si nas. Deocamdata a fost o prima repriza, care s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Proto... Daca vrea sa egaleze si sa ia si conducerea, Maroiu trebuie sa apeleze si la galerie: Ole, Ole, nu te lasa Maroiule!

   

 

Data introducerii: 23-09-2009

 

Comentarii vizitatori