Pagina 3 ~ METODE SI STIL MARCA P.S.D.

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 METODE SI STIL MARCA P.S.D.
asdasdas
METODE SI STIL MARCA P.S.D. METODE SI STIL MARCA P.S.D.

Partidului Social Democrat pare a-i fi reusit toate manevrele de a-i face pe toti aliatii politici sa-i sufle in panze lui Mircea Geoana. Viorel Hrebenciuc este extrem de fericit ca marele vis de a controla intreaga viata publica din Romania este pe cale sa se realizeze. Sa explicam de ce.

Primul pas si cel mai important pentru acapararea puterii este castigarea Presedintiei Romaniei. Toate jocurile care se fac se fac numai in acest scop. Castigata presedintia se face urmatorul pas spre castigarea guvernului. Un pas intermediar cu Johannis presedinte. Premier care va lua toate masurile impopulare necesare si obligatorii a fi adoptate: trimiterea in somaj a circa 200.000 de persoane, marirea taxelor si impozitelor, o foarte serioasa austeritate bugetara. In luna aprilie 2010, dupa ce aceste masuri vor fi luate si P.S.D. isi va fi racolat in Parlament suficienti de multi parlamentari de la P.D.L. si P.N.L., inclusiv dintre independentii actuali, va provoca caderea Guvernului Klaus Johannis si formarea unui guvern exclusiv din P.S.D. In fond, nimeni si nimic nu il va impiedica sa ajunga la aceasta solutie.

Avid de putere, la acel moment  - 1 mai 2010 - P.S.D. va detine controlul tuturor institutiilor democratice ale statului: Presedintie, Parlament, Guvern.

O veste proasta pentru P.N.L. Giurgiu. Sa nu credeti vreodata ca P.S.D. va va fi tovaras. Toti primarii pe care i-ati furat P.S.D.-ului, intre 2004 si 2008 va vor parasi in anul care vine. Si rezultatele favorabile P.S.D.-ului la primul tur al prezidentialelor este un indiciu in acest sens.

   

 

Data introducerii: 30-11-2009

 

Comentarii vizitatori