Pagina 7 ~ MIRCEA BADEA - "VIOLATORUL DE LA MIEZUL NOPTII".

Autor: Caterina ILIE
 MIRCEA BADEA -
asdasdas
MIRCEA BADEA - MIRCEA BADEA -

Ce este Mircea Badea in primul rand ? Un clown cu mare disoponibilitate la smecherii si trucuri ieftine care, mai nou, de cand a ajuns la " Antena lui Dan Voiculescu" canta dupa cum i se spune.

Ce ar vrea Mircea badea sa fie ? Mircea Badea ar vrea sa fie catargul moral al unei natiuni, oraculul si "impartiotorul dreptatii de la miezul noptii. Farul calauzitor, neprihanit si a toate stiutor care va produce revolutia in Romania si reforma intregii clase politice. Ar putea fi si asa ceva pentru un popor needucat si cu gusturi nerafinate. Insa, amestecul de "luptator al dreptatii", "papagalul clasei" si "are vorba la el, ciumecu'!" i-a furat pe multi, facandu-i, ca de-obicei, sa nu vada scurt-circuitul esential: pentru curatenie morala in Romania lupta un om care jigneste, de foarte multe ori gratuit, cu cele mai joase arme. El este doar un escroc. Un escros foarte abil care sprinteaza printre evenimente si ajunge doar acolo unde doreste. La Traian Basescu. In mintea lui putina, vinovatul a tot ce se intampla in Romania. saracie, mizerie, coruptie, precipitatii abundente, seceta, scaderea natalitatii, cresterea mortalitatii, daunatorii plantelor pe camp, incalzirea globala. In timp ce despre seful sau -distinsul domn Dan Voiculescu - nu spune nici "miau".

Nu e nimic neobisnuit la Badea sa foloseasca cuvinte pentru care lua palme dupa ceafa in copilarie. Nu e neobisnuit la Badea sa forteze concluzii doar pentru ca ii convin. Nu e nimic neobisnuit la Badea sa jigneasca oamenii pentru trasaturi fizice. II place la nebunie sa le0 "traga" multora la o ora tarzie de noapte din postura de Badea cel potent. De Badea care le-o trage la toti. Sau asa vrea el sa se creada. Nici vorba de asa ceva.

Mircea Badea are un limbaj urat mirositor. Mirosul vine de la "fisele" cu care "Tonomatul Mircea Badea" este alimentat pentru a imputi in fiecare seara aerul de la miezul noptii. I se pare ca este pe val. Doar i se pare. Chiar daca romanilor inca le mai place sa-si arunce ochii si sa asculte gogomaniile lui pentru a mai visa erotic noaptea. Curand ii va trece. Nu e deloc placut sa faci sex, chiar si in somn, cu o cocota masculina de pe centura urat mirositoare a mass-media romanesti.

   

 

Data introducerii: 28-03-2009

 

Comentarii vizitatori