MODELUL POLITIC SARAC SI CINSTIT IN VARIANTA DE GIURGIU

Autor: Traian TUDORESCU
 MODELUL POLITIC SARAC SI CINSTIT IN VARIANTA DE GIURGIU
asdasdas
MODELUL POLITIC SARAC SI CINSTIT IN VARIANTA DE GIURGIU MODELUL POLITIC SARAC SI CINSTIT IN VARIANTA DE GIURGIU

Nerusinarea pesedista nu mai are limita. Dupa exemplele de politicieni model din anturajul sau din curtea P.S.D.: Adrian Severin - europarlamentarul spagar pe care nici Parlamentul European nu poate sa-l dea afara de cat tupeu si nesimtire are - si, mai nou, liderul sindical propesedist Marius Petcu prins in flagrant cu o spaga de 40.000 de euro, prim avans pentru spaga integrala de 200.000 de euro ce trebuia primita pentru incredintarea unei lucrari, va prezentam, in cele ce urmeaza, un alt exemplu de politician SARAC SI CINSTIT: Maaaarrrriiiiiaaaaannnnnnn Vaaaannnngggghhhheeeelllliiiieeeeeeee !!!!!!!!

Redam doar o porţiune din dialogul purtat de Marian Vanghelie cu Robert Turcescu şi Ion Cristoiu la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1:

Robert Turcescu: „Ce marcă e ceasul Dumneavoastră domnul Vanghelie?”,
Marian Vanghelie: „Nu ştiu, eu nu mă pricep…” (…)
R.T.: „Ăsta cât e?”
M.V.: „E puţin, nu e mult”
R.T.: „Îmi place, de asta zic. Vă întreb de curiozitate, îmi place ceasul. Mă uit la el de când a început emisiunea, de asta vă spun”.
M.V. „Nu ştiu, 15,000 de euro” şi dialogul mai continuă câteva secunde

Tot în presă de astăzi, aflăm că averea lui Adrian Severin este de peste 1 milion de euro – aici. Şi exemplele pot continua. Nu mă înţelegeţi greşit. Nu acuz pe nimeni de nimic. Este dreptul lor să aibă bani, să îşi compere ceasuri scumpe, şamd.

Singura mea întrebare este dacă în PSD mai există oameni săraci şi cinstiţi sau doar bogaţi şi cinstiţi. Este întrebarea care se pune inclusiv în statele cu tradiţie democratică, în legătură cu liderii din partidele de stânga. Deci nu este o dezbatere restrânsă la România. Ideea care este susţinută şi în state ca Marea Britanie sau Germania este că nu poţi fi lider de stânga şi să fii ostentativ de bogat. În ultimii ani, cel mai invocat exemplu a fost cel al fostului şef al laburiştilor, Tony Blair, care a făcut reclame pentru Louis Vitton – aici, şi a făcut milioane de euro prin contracte cu diverse companii de asigurare, activităţi de consultanţă financiară, şamd – aici. Dau aceste exemple, pentru a nu se crede că vreau să par moralizator.

Asta este cu P.S.D.-ul. Lupul moralist paznic la oi. Saraca stanisoara asta !!!!!

   

 

Data introducerii: 25-03-2011

 

Comentarii vizitatori