MULT PREA ZBURDALNICA MARGHERITA

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 MULT PREA ZBURDALNICA MARGHERITA
asdasdas
MULT PREA ZBURDALNICA MARGHERITA MULT PREA ZBURDALNICA MARGHERITA

Margherita incepe sa devina copilul problema al lautarilor Viorica si Ionita din Clejani.

Facand dovada ca hormonii ii fierb, practic, in vene, Margherita a ajuns sa nu piarda o zi fara distractie. Mai nou, se distreaza cu baietii din cartier dupa ce s-a despartit de Sorinel, Copilul de Aur, un manelist la moda si cu foarte multi bani.

Juna Margherita, indragostita lulea de manelistul Sorinel o luase razna. Oameni ingaduitori si, evident, dornici sa-i ofere odraslei tot ce este mai bun pe lume, Viorica si Ionita au ajuns la concluzia ca iubirea fiicei lor  a devenit incontrolabila, fiind permanent amplificata si de atitudinea incurajatoare a lui Sorinel. Si au decis sa puna piciorul in prag. Cum ? Amenintandu-l pe colegul de breasla ca va fi dat pe mana politiei pentru corupere de minore.

Gestul s-a produs dupa ce toate incercarile parintilor asupra Margheritei de a-i spune ca nu vad cu ochi buni prietenia cu Sorinel au esuat lamentabil. Nu stim daca amenintarea cu politia a fost argumentul forte al lui Ionita. Mai sigur este ca avertizarea lui Ionita - daca se atinge de fata lui trebuie neaparat sa o si ia de nevasta - a produs efectul asteptat.

Relatia Margherita din Clejani - Sorinel Copilul de Aur este in mare impas.

   

 

Data introducerii: 03-10-2009

 

Comentarii vizitatori