MUNICIPIUL GIURGIU O TINE INTR-O PETRECERE CONTINUA.

Autor: Gheorghe BITA
 MUNICIPIUL GIURGIU O TINE INTR-O PETRECERE CONTINUA.
asdasdas
MUNICIPIUL GIURGIU O TINE INTR-O PETRECERE CONTINUA. MUNICIPIUL GIURGIU O TINE INTR-O PETRECERE CONTINUA.

Cum spunea un giurgiuvean hatru, "multi concitadini nu se pot ... de foame si noi o tinem din sindrofie in sindrofie. Trai nineaca !". Ei bine, municipiul Giurgiu o tine din sarbatoare in sarbatoare. Au fost Floriile si Pastele catolic, a fost si Pastele Ortodox, acum vin Zilele Orasului Giurgiu si numai l atrei zile vine si "Ziua Muncii". Ziua de 1 Mai.

Nu e nimic rau in a petrece. dar diferenta enorma dintre noi si cei pe care ii invidiem mereu - occidentalii - este nu despre cum ne bucuram la sarbatoare ci cum lucram  cand trebuie sa lucram. La noi mai rarut ca-i mai dragut. Ne-ar placea sa castigam bani cu munca mai putina sau chiar deloc.

Fiindca inevitabilul se va produce va prezentam si noi rogramul actiunilor prilejuite de Zilele Municipiului Giurgiu, editia T- a (fara numar, fara numar).

PROGRAMUL manifestărilor dedicate sărbătoririi ZILELOR MUNICIPIULUI GIURGIU, 22 - 26 aprilie 2009

Miercuri, 22 aprilie

17.00 – 18.30 Slujba Vecerniei la Biserica Sfântul Gheorghe Giurgiu

19.00 – 21.00 Spectacol la Ateneul „Nicolae Bălănescu” – concertează Orchestra de suflători „Valahia” şi elevii Şcolii de Muzică şi Arte Plastice „Victor Karpis”

Joi , 23 aprilie

8.00 – 8.30 Sfinţirea Bisericii „Sfânta Maria” (la fostul Teatru de Vară)

8.30 – 9.00 Procesiune de la Biserica „Sfânta Maria” la Catedrala Episcopală

9.30 - 12.30 Sfânta Liturghie Arhierească oficiată la Prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe – Patronul spiritual al oraşului

17.00 – 19.00 Spectacol în aer liber (scena amplasată pe str. Petre Ghelmez) – Ansamblul de cântece şi dansuri populare „Doina Dunării”

19.00 – 20.00 Spectacol de teatru la Ateneul „Nicolae Bălănescu” – „Conu’ Leonida faţă cu reacţiunea ” – reprezentaţie suţinută de actorii Teatrului Valah – „Arleking” – reprezentaţie susţinută de actorii Sindicatului „Cortina”

19.00 – 23.00 Spectacol de divertisment (punem pariu ca este vorba de Caravana lui Axinte)oferit de „Bere Timişoreana”, încheiat cu foc de artificii IARASI !!!!!! (scena amplasată pe str. Petre Ghelmez)

Vineri, 24 aprilie

10.00 – 11.00 Recital instrumental de muzică clasică la Galeriile de Artă – concertează elevii Şcolii de Muzică şi Arte Plastice „Victor Karpis”

19.00 – 23.00 Spectacol de divertisment oferit de „Bere Timişoreana”, (scena amplasată pe str. Petre Ghelmez)

Sâmbătă, 25 aprilie

9.00 – 23.00 Show aviatic internaţional la Baza-aerodrom Malu Roşu – acrobaţie aeriană cu motor, salt cu paraşuta din elicopter, evoluţii cu parapanta şi balon cu aer cald, proiecţii video, spectacol de sunet şi lumină

17.30 – 18.15 Oficierea slujbei de sfinţire a Ateneului „Nicolae Bălănescu”

18.15 – 18.45 Vernisarea expoziţiei de pictură, în foaierul de la etajul Ateneului

19.00 – 21.00 Spectacol de Gală la Ateneul „Nicolae Bălănescu” – concertează Orchestra simfonică a Filarmonicii oraşului Ruse

19.00 – 23.00 Spectacol de divertisment oferit de „Bere Timişoreana”, încheiat cu foc de artificii (al doilea foc de artificii cu ocazia aceluiasi eveniment) (scena amplasată pe str. Petre Ghelmez)

Duminică, 26 aprilie

9.00 – 13.00 Show aviatic internaţional la Baza-aerodrom Malu Roşu – acrobaţie aeriană cu motor, salt cu paraşuta din elicopter, paraşutism extrem, acrobaţie cu motoparapanta, concurs de autocros şi motociclism enduro

La Serile Timisoreana concerteaza: 23 .04. - Haiducii si Elena Gheorghe 24.04. - Trupa Zero si Anda Adam 25.04. - Trupa Ladiz si Andra Maruta.

Si Axinte cand e ? Ca tare ne era dor de el ? 

   

 

Data introducerii: 21-04-2009

 

Comentarii vizitatori

Adauga comentariu

 
Postat de : costica
2009-04-22
Subiect : hmm
la noi s-a fixat o idee prosteasca,cica nu vrem sa muncim, dar eu zic altceva, nu vrem sa muncim pe degeaba adicavin la lucru ca sa-i fac pe plac lui x,,y ... pai occidentalii dupa o zi de lucru ...

Arata restul

 
Postat de : maria
2009-04-21
Subiect : no coment...
dar locuri de munca in acest oras pe cand domnule luci iliescu? Ca nu pe toti ne intereseaza cei 2 mici si un morman de bani arsi pe artificiile alea...mai vrem si un viitor ptr copiii nostri !!...

Arata restul

inapoi           

 

Alte articole din aceeaşi categorie:

CINCI POMPIERI AVANSATI IN GRAD DE ZIUA PROTECTIEI CIVILE"RANDUNICA" SI VISELE SALE...CULMEA "JUSTITIEI" LA GIURGIU: UN CONSILIER SE DA SINGUR IN JUDECATA!CLIPE GRELE PENTRU SEFUL CJ SI FAMILIA SA"ODISEEA VELICU" MERGE MAI DEPARTE: CONSIDERANDU-SE DISCRIMINAT, CERE DAUNE DE... 5 MILIARDE DE LEI!LA MULTI ANI, MAESTRE!ACUZATII DIN CE IN CE MAI GRAVE LA ADRESA CONSILIERULUI FLORIAN VELICUORDIN DE INCETARE A MANDATULUI PENTRU DOI PRIMARI DIN JUDETMUNCA IN ECHIPA ADUCE 16 MILIOANE DE EURO IN GIURGIUGIGI OPRISAN, SINGURUL CANDIDAT LA FUNCTIA DE INSPECTOR SCOLAR SEFBEAT PE MARGINEA DRUMULUI, A AJUNS LA SPITAL, DUPA CE A FOST LOVIT DE O MASINACAZ CIUDAT PE DN 5. ACCIDENT SAU CRIMA?"CAINII LATRA, CARAVANA TRECE!" NOI DEZVALUIRI DESPRE "MANARIILE" LUI MUSTATEAAVERTISMENT AL PSD GIURGIU: INSTITUTIILE SUBORDONATE CJ NU TREBUIE FOLOSITE CA DEBUSEE PENTRU SIFONAREA BANILOR PUBLICI!SITUATIE UNICA IN ROMANIA, INTR-O COMUNA DIN GIURGIU: SE VINDE... BISERICA!PLATIM, DIN NOU, PENTRU GRESELILE LUI MUSTATEA! PANA CAND?CINE VREA, CU ORICE PRET, DISCREDITAREA CONDUCERII COLEGIULUI MAIORESCU?PETRECEREA TSD DE VALENTINE`S DAY, UN REAL SUCCESSUNTEM TOT MAI SARACI! NEA ALECU NE-A PARASIT!JUDECATORII AU DECIS: NU VA FACE PUSCARIE!
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA