Pagina 43 ~ NELU BOBE DE LA BOLINTIN RUPE TACEREA

Autor: Madalina ILIE
 NELU BOBE DE LA BOLINTIN RUPE TACEREA
asdasdas
NELU BOBE DE LA BOLINTIN RUPE TACEREA NELU BOBE DE LA BOLINTIN RUPE TACEREA

E dezastru in Partidul Democrat Liberal Giurgiu. Politica la interes a ultimilor doi lideri ai democrat-liberalilor giurgiuveni i-a scarbit profund si pe membrii acestei formatiuni politice sa mai activeze si sa mai sustina partidul.

Un lucru este cert. Marin Anton, un afacerist veros pripasit fara rost in ale politicii, prin iresponsabilitatea cu care zice ca pastoreste partidul la Giurgiu il lichideaza efectiv. Spunem a suta oara: P.D.L. Giurgiu nu mai exista. Nu se mai tin sedinte de partid, nici la judet nici in localitati. Sau cele care se tin sunt niste glume sinistre. Nu se tin conferinte de presa. Nu mai sunt adunati oamenii, nu se mai face nimic. Doar se plaseaza clientela lui Marin Anton si a clanului sustinator in conducerea diferitelor institutii publice. In timp ce oamenii valorosi sunt marginalizati, demoralizati, abandonati. Sau chiar schimbati.

Nelu Bobe, liderul democrat-liberalilor de la Bolintin Vale chiar nu are nevoie de nicio promovare de la partid. Are tot ce vrea. O situatie materiala foarte buna, o familie foarte frumoasa. Mai vrea doar liniste si sanatate. Pe care nu i le poate da partidul. Eventual i le poate lua datorita nebuniei si debandadei actuale din P.D.L. Giurgiu.

Nelu Bobe este si foarte orgolios. Poate mai mult decat trebuie. Dar in niciun caz nu mai vrea sa continue in acest mod. Suparat de implicarea primarului comunei Floresti Stoenesti in treburiele sale, fara consultarea si aprobarea sa, Nelu Bobe a demisionat din functia de consilier judetean, Se cuvine sa facem pprecizarea ca de mai bine de doi ani de cand este consilier, Bobe a cedat indemnizatia sa lunara unor oameni amarati. Mai rar un asemenea gest.

Nelu Bobe simte deja deyastrul din Partidul Democrat Liberal Giurgiu. Un partid abandonat de conducerea de la Bucuresti in mainile unui profitor ordinar plecat de la Ilfov catre Giurgiu nu pentru constructie serioasa ci numai pentru interese personale.

Nelu Bobe nu exclude parasirea Partidului Ddemocrat Liberal intr-un interval de timp foarte scurt. Nu mai poate. S-a saturat. E scarbit total de situatia de acum. Neuitand niciodata sa spuna ca politica la Partidul Democrat Giurgiu s-a facut o singura data in 20 de ani. Cand presedinte era Valentin Iliescu. Pe care chiar el, din greseala, a dorit sa-l schimbe in ianuarie 2009. Dupa care a venit dezastrul.

O vorba din batrani spune si se verifica mereu. Orice greseala este mai devreme sau mai tarziu platita.

   

 

Data introducerii: 02-03-2011

 

Comentarii vizitatori