Pagina 43 ~ NICU STEFAN SUSTINUT FARA REZERVE DE CONDUCEREA U.N.P.R.

Autor: Madalina ILIE
 NICU STEFAN SUSTINUT FARA REZERVE DE CONDUCEREA U.N.P.R.
asdasdas
NICU STEFAN SUSTINUT FARA REZERVE DE CONDUCEREA U.N.P.R. NICU STEFAN SUSTINUT FARA REZERVE DE CONDUCEREA U.N.P.R.

In urma cu mai bine de doua saptamani presedintele organizatiei U.N.P.R. Giurgiu, Nicu Stefan, a suferito interventie chirurgicala. Interventie care a solicitat si cateva zile de indisponibilitate politica. Prilej ca toti cei interesati sa-i ia locul, acum ca organizatia este pusa pe picioare, sa incerce marea cu degetul. Doar-doar i-or lua locul de presedinte domnului Stefan.

Surse din anturajul apropiat al presedintelui U.N.P.R., Gabriel Oprea si al vicepresedintelui Florin Pandele infirma total pierderea sprijinului de catre actualul presedinte. Liderii nationali ai U.N.P.R. confirma faptul ca Nicu Stefan este unul din cei mai seriosi presedinti de organizatii preocupat extrem de serios de consolidarea partidului in teritoriu.

"Nicu Stefan a adus aproximativ 1.300 de mebri in judet si chiar persoane foarte importante. A deschis doua sedii in municipiul Giurgiu si inca cinci in judet. Organizeaza tot felul de actiuni ale partidului, cu mare accent pe atragerea tinerilor, sustine financiar intreaga activitate a partidului. Nu se pune problema inlocuirii lui Nicu Stefan cu altcineva. Am avea nevoie de cat mai multi oameni ca el. Seriosi, harnici si corecti."

   

 

Data introducerii: 01-03-2011

 

Comentarii vizitatori