Pagina 3 ~ NIMENI NU FACE NIMIC

Autor: Traian TUDORESCU
 NIMENI NU FACE NIMIC
asdasdas
NIMENI NU FACE NIMIC NIMENI NU FACE NIMIC

Oameni politici, conducatori de institutii, lideri de opinie giurgiuveni. Toti sunt intr-o ciudata expectativa. Nu se intampla nimic. In conditiile in care situatia economica si sociala este extrem de dificila. Cine castiga din aceasta stare de repaus total ? Evident, P.N.L.

Liderii P.D.L. sunt aproape inexistenti in viata publica giurgiuveana. Nu tu conferinte de presa, nu tu emisiuni de televiziune prin care sa explice masurile guvernului, nu tu actiuni in teritoriu. O fi vacanta dar giurgiuvenii asteapta de multa vreme sa fie bagati in seama. A asculta durerile si problemele oamenilor inseamna ceva. Pentru asta iti trebuie timp, disponibilitate la dialog, credibilitate. O avea P.D.L. patru parlamentari acum dar ca activitate politica sta mai prost de o mie de ori decat pana in 2008 cand era foarte activ pe scena politica giurgiuveana. P.D.L. este in picaj total la Giurgiu. Cine nu vrea sa se spuna acest adevar este iresponsabil sau prost sau habar nu are de politica. Scaderea din sondaje a partidului - este valabil si la Giurgiu - nu se datoreaza atat politicii Guvernului cat activitatii foarte slabe a partidului din teritoriu. Unde nu se face nimic. Sau poate doar pentru interesele personale.

Nici P.S.D.nu face nimic.Absolut nimic. E zero. Ca si liderul sau judetean. Interesul lui Vanghelie a omorat total acest partid. Bun-bun, vrei sustinere de la Giourgiu dar poate sunt si alti lideri locali, subliniez locali, nu fanti de Rahova si Ferentari pe care nu ii vor accepta in veci giurgiuvenii. Spre deosebire liderii de la Bucuresti, cei de la Giurgiu nu misca nimic. Sunt anihilati de postura de partid anexa afiliat de P.N.L. Giurgiu si de Lucian Iliescu, cu un presedinte de organizatie care nici macar nu pricepe ce se intampla in jurul (partidul) lui.P.S.D.-ul are multi oameni buni dar cu actuala conducere se duce la vale. Nu la fel de tare ca P.D.L.-ul dar cu certitudine are sageata in jos. Facand loc P.N.L.-ului sa-si consolideze pozitia de lider.

Partidul lui Lucian Iliescu defileaza in judet si cand nu face nimic. Sau pare ca nu face nimic. In realitate, P.N.L., profitand de imobilismul si lipsa de activitate politica a adversarilor politici, racoleaza, construieste organizatii, motiveaza oamenii. Ataca public orice reactie a Guvernului. Face demagogie politica, uitand de toate porcariile care le=a facut cand a fost la guvernare. E meritul, in principal al liderului maximo, Lucian Iliescu. E drept, ca postura de lider autoritar a lui Lucian Iliescu nu este una favorabila cresterii unor lideri politici tineri - ce creste la umbra nucului batran ? - dar, fara dubii, P.N.L. se indreapta  spre o victorie zdrobitoare la viitoarele alegeri.

De aceasat situatie beneficiaza la greu liberalii. Oare de ce oamenii buni din celelate doua partide accepta tacit aceasta situatie ? De ce se predau fara lupta. Giurgiu are nevoie de ei. Alo, se aude ?

   

 

Data introducerii: 14-08-2010

 

Comentarii vizitatori