Pagina 54 ~ NU INCERCATI SA FRAUDATI ALEGERILE! - DECLARATIE SOC A DEPUTATULUI PD-L BOGDAN CANTARAGIU

Autor: R.S.
 NU INCERCATI SA FRAUDATI ALEGERILE! - DECLARATIE SOC A DEPUTATULUI PD-L BOGDAN CANTARAGIU
asdasdas
NU INCERCATI SA FRAUDATI ALEGERILE! - DECLARATIE SOC A DEPUTATULUI PD-L BOGDAN CANTARAGIU NU INCERCATI SA FRAUDATI ALEGERILE! - DECLARATIE SOC A DEPUTATULUI PD-L BOGDAN CANTARAGIU

Duminica 21 martie, la Floresti Stoienesti vor avea loc alegeri anticipate pentru functia de primar al localitatii, urmare a decesului fostului primar. Cu toate ca in alegerile prezidentiale PSD si PNL au suferit aici o infrangere categorica in fata candidatului PD-L, fostul si actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, iata ca reprezentantii celor doua partide “surori” lupta cu indarjire si cu aceleasi mijloace neortodoxe pentru castigarea postului de primar al celei mai mari comune din judet.
Nu mai departe de ieri, insusi Mariean Vanghelie a descalecat la Floresti-Stoienesti, unde impreuna cu ”catindata” sa si cu restul staff-ului incerca sa convinga cetatenii din Floresti ca onor PSD-ul ar fi adus curentul in comuna datorita interventiilor sale facute cine stie pe unde. Nu s-a prins insa ca locuitorii comunei nu sunt din sectorul 5 sa creada tot ce spune Marean pe persoana fizica. Mai mult, s-a cam facut de ras cu strategia aceasta, de doi lei.
Comandoul PNL-ului, format din cavalerii apocaliptici Mustatea, Muscalu si Titi Goarna bantuie si ei prin zona, ”curentati” insa de o grea dilema: cum sa dea putinele lor voturi si candidatului lor si candidatului PSD.
De aceasta situatie este informat insa si presedintele PD-L Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu. Intr-o declaratie facuta presei, acesta a lansat acuzatii foarte dure la adresa PSD si PNL, vorbind inclusiv despre tentative de fraudare a alegerilor de la Floresti-Stoienesti:
"Doresc ca alegerile partiale pentru functia de primar al comunei Floresti-Stoienesti sa se desfasoare intr-un cadru legal, iar cel mai bun dintre candidati sa castige. Din pacate, am deja semnale ca din nou oamenii domnului Vanghelie incearca sa convinga locuitorii comunei sa voteze candidatul PSD contra unor avantaje materiale, in timp ce PNL-ul pregateste pungi cu alimente pentru acelasi scop, cu contributia generoasa a unor primari PNL.
Ii avertizez pe toti cei care se folosesc de astfel de mijloace ca atat oferirea de sume de bani cat si de pachete cu alimente in campania electorala constituie mita electorala si se pedepseste cu inchisoarea. Urmare acestor informatii, am solicitat sprijinul Inspectoratului Judetean de Politie si Inspectoratului Judetean de Jandarmi, pentru prevenirea unor situatii de incalcare a legii. Astfel, incepand din data de 16 martie, echipe mixte de politisti si jandarmi vor patrula nonstop pe strazile comunei, pentru a stopa din fasa orice tentativa de mituire electorala. Sper sa se termine cu aceste practici nelegale, care nu fac cinste niciunui partid din Romania, mai ales ca s-a demonstrat si la ultimele alegeri ca oamenii nu pot fi pacaliti cu astfel de metode, in final castigand tot cel mai bun dintre candidati.”

   

 

Data introducerii: 18-03-2010

 

Comentarii vizitatori