Pagina 76 ~ NU NUMAI POLITICA ESTE CURVĂ, CI ŞI UNELE DINTRE CANDIDATELE PENTRU ... PARLAMENT.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
 NU NUMAI POLITICA ESTE CURVĂ, CI ŞI UNELE DINTRE CANDIDATELE PENTRU ... PARLAMENT.
asdasdas
NU NUMAI POLITICA ESTE CURVĂ, CI ŞI UNELE DINTRE CANDIDATELE PENTRU ... PARLAMENT. NU NUMAI POLITICA ESTE CURVĂ, CI ŞI UNELE DINTRE CANDIDATELE PENTRU ... PARLAMENT.

Partidul Social Democrat încearcă să-şi schimbe faţa de partid criptocomunist cu câteva doamne şi domnişoare extrem de atrăgătoare. N-ar fi fost niciun fel de problemă dacă ele ar fi fost promovate pentru valoare, pentru pregătire, pentru inteligenţă şi nu pentru graţiile sexuale pe care le oferă unor lideri ai partidului.

Se vorbeşte tot mai mult şi cu argumente, există chiar un filmuleţ pe această temă, că unele doamne şi domnişoare ar fi fost promovate numai pentru talentele sexuale. Este vorba despre o frumoasă duduie care împarte cu generozitate plăcere şi sex în maşină unui important lider P.S.D. Motiv pentru care este promovată pe lista de candidaţi ai Partidului Social Democrat. Redacţia noastră va promova filmuleţul pe site când va intra în posesia lui pentru că este inadmisibil să vii şi să faci paradă pe tema onorabilităţii unui partid care vrea să câ,tige încrederea electoratului cu curve de lux promovate ca reprezentanţi ai intereselor poporului.

Situaţia catastrofală pentru P.S.D. este recunoscută cu jumătate de gură chiar de vicepreşedintele partidului, Liviu Dragnea, care crede că dacă informaţia va fi susţinută şi de un al doilea film pe care oameni din interiorul partidului vor  să-l arunce pe piaţă, atunci P.S.D. va fi serios afectat de această situaţie.

 Votul uninominal da nastere la un razboi politic fara manusi in care orice mijloc folosit pentru denigrarea adverasarilor politici este bun. Numai ca lupta nu se da numai intre partide ci chiar si intre membrii aceluiasi partid. Pe adresa diferitelor redactii a sosit zilele trecute un mail care ne instiinta ca pe un cutare site este postat un filmulet care o surprinde pe o importanta politiciana PSD facand sex in masina cu unul din liderii partidului. "Binevoitorul" anonim ne anunta ca va urma si un al doilea filmulet in care se va vedea clar si faţa liderului PSD care face sex cu politiciana pesedista.

HotNews a refuzat sa dea filmuletul si numele persoanei deoarece nu exista o certitudine ca "personajul principal" este chiar renumita politiciana. Mai mult, exista semnale ca filmuletul a fost raspandit chiar de catre un membru al PSD.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pentru Cotidianul ca a vazut filmul si ca “spera totusi ca acea femeie sa nu fie...”. “Daca este ea avem o mare problema. Si sper ca cel de langa ea sa nu fie din partid si sa nu fie un lider al partidului, ca avem o problema si mai mare”, a spus Dragnea, care a subliniat ca sansele... de a mai candida la Parlament, daca ea e protagonista din film, sunt “egale cu zero”. Filmuletul vine sa intareasca ideea ca partidele arunca tot mai mult in lupta electorala femei frumoase, fara experienta politica, numai pentru faptul ca sunt prezentabile si atrag voturi.

Numele protagonistei acestui filmuleţ îl puteţi afla citind COTIDIANUL de sâmbătă, 20 septembrie 2008.

   

 

Data introducerii: 20-09-2008

 

Comentarii vizitatori