OAMENI DE 5 STELE

Autor: Sorin RAPITA
 OAMENI DE 5 STELE
asdasdas
OAMENI DE 5 STELE OAMENI DE 5 STELE

Fostul presedinte al P.D.L Giurgiu, Valentin Iliescu, are o pasiune neobisnuita pentru un politician. Aceea de realizator de televiziune.

Valentin Iliescu realizeaza o emisiune de divertisment intitulata OAMENI DE 5 STELE, emisiune care aduce in fata publicului larg o serie de personalitati ale vietii publice romanesti. Cele 5 emisiuni realizate pana acum i-au oferit posibilitatea lui Valentin Iliescu sa aiba 5 invitati de marca: regizorul si actorul Sergiu Nicolaescu (care a implinit recent 80 de ani), interpretul de folclor Gheorghe Turda, actrita Cristina Stamate, doamna folclorului bucovinean, Sofia Vicoveanca, marea doamna a revistei romanesti, Stela Popescu, si binecunoscutul interpret de folclor si muzica etno si dance, Benone Sinulescu.

Valentin Iliescu pregateste viitoarele emisiuni care ii vor avea ca invitati pe Florin Piersic, Iolanda Balasz Sotter, Tamara Buciuceanu, Alexandru Arsinel si Radu Beligan.

Emisiunile vor fi difuzate in cadrul canalului de televiziune ESTRADA TV - un post de televiziune regional si generalist care pune accent pe emisiunile de divertisment, cultura, sport si petrecerea timpului liber. Post care va fi receptionat in toate localitatile judetului Giurgiu., 

   

 

Data introducerii: 09-05-2010

 

Comentarii vizitatori