OPREA, MĂI, ANCA OPRE !

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 OPREA, MĂI, ANCA OPRE !
asdasdas
OPREA, MĂI, ANCA OPRE ! OPREA, MĂI, ANCA OPRE !

Domnişoara Anca Opre, bruneta focoasă pe care domnul Mircea Geoană a insistat să o plaseze pe unul dintre colegiile bune de deputaţi din Giurgiu şi-a început precampania electorală prin localităţile judeţului.

Motiv pentru care zilele trecute a ajuns şi în comuna Malu. Cu mai mulţi bărbaţi vânjoşi din ceea ce a rămas P.S.D.-ul giurgiuvean. Şi după acţiunile politice de rigoare s-au aşezat la masă. Pentru mâncare şi băutură. Ce au mâncat nu se ştie. Important este că s-a băut foarte mult. Şi, în final, unii dintre combatanţi, care o luaseră rău pe "ulei" n-au mai fost în stare să se ducă acasă de beţi ce erau. Unul dintre personajele acestei beţii a fost şi domnişoara Anca Opre. Despre care unii dintre participanţi spun că au îmbătat-o pentru "a o cunoaşte mai bine". Fiecare înţelege ce vrea din această ultimă afirmaţie. Cert este că la miez târziu de noapte, domnişoara, având în vedere stadiul foarte avansat de beţie n-a mai plecat la Bucureşti şi a zăbovit peste noapte la sediul firmei domnului Marian Măroiu din Giurgiu. Împreună cu domnul Măroiu pentru a aprofunda planul general de conturi. Din ce alt motiv ar fi putut rămâne ?

Nu cunoaştem dedesubturile acestui popas nocturn, ce putem să vă spunem este că domnişoara Anca Opre era dimineaţa îmbrăcată destul de sumar şi foarte răvăşită de noaptea pe care o petrecuse pe meleaguri giurgiuvene.

De atunci, nu ştim din ce motive, domnişoara Anca Opre nu a mai venit pe la Giurgiu. Din motive de poze, de filmări. Că e sport care se poartă la Partidul Social Democrat.

Cu asemenea oameni vrea P.S.D. să facă reforma clasei politice ?

   

 

Data introducerii: 29-09-2008

 

Comentarii vizitatori