OPREA, MĂI, ANCA OPRE !

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 OPREA, MĂI, ANCA OPRE !
asdasdas
OPREA, MĂI, ANCA OPRE ! OPREA, MĂI, ANCA OPRE !

Domnişoara Anca Opre, bruneta focoasă pe care domnul Mircea Geoană a insistat să o plaseze pe unul dintre colegiile bune de deputaţi din Giurgiu şi-a început precampania electorală prin localităţile judeţului.

Motiv pentru care zilele trecute a ajuns şi în comuna Malu. Cu mai mulţi bărbaţi vânjoşi din ceea ce a rămas P.S.D.-ul giurgiuvean. Şi după acţiunile politice de rigoare s-au aşezat la masă. Pentru mâncare şi băutură. Ce au mâncat nu se ştie. Important este că s-a băut foarte mult. Şi, în final, unii dintre combatanţi, care o luaseră rău pe "ulei" n-au mai fost în stare să se ducă acasă de beţi ce erau. Unul dintre personajele acestei beţii a fost şi domnişoara Anca Opre. Despre care unii dintre participanţi spun că au îmbătat-o pentru "a o cunoaşte mai bine". Fiecare înţelege ce vrea din această ultimă afirmaţie. Cert este că la miez târziu de noapte, domnişoara, având în vedere stadiul foarte avansat de beţie n-a mai plecat la Bucureşti şi a zăbovit peste noapte la sediul firmei domnului Marian Măroiu din Giurgiu. Împreună cu domnul Măroiu pentru a aprofunda planul general de conturi. Din ce alt motiv ar fi putut rămâne ?

Nu cunoaştem dedesubturile acestui popas nocturn, ce putem să vă spunem este că domnişoara Anca Opre era dimineaţa îmbrăcată destul de sumar şi foarte răvăşită de noaptea pe care o petrecuse pe meleaguri giurgiuvene.

De atunci, nu ştim din ce motive, domnişoara Anca Opre nu a mai venit pe la Giurgiu. Din motive de poze, de filmări. Că e sport care se poartă la Partidul Social Democrat.

Cu asemenea oameni vrea P.S.D. să facă reforma clasei politice ?

   

 

Data introducerii: 29-09-2008

 

Comentarii vizitatori

Adauga comentariu

 
Postat de : Stie Anca cine
2010-10-18
Subiect : comment
Cine nu o cunoaste pe Ancuta Opre ar spune ca acest articol este rautacios. Ei bine, eu o cunosc, stiu de ce e in stare ca sa-si asigure confortul..stiu idilele ei cu batranii profesori,colegi, oameni...

Arata restul

 
Postat de : INDIGNAT
2008-10-20
Subiect : MINCIUNI
NISTE MINCIUNI SPUSE DE NISTE PERSONAJE CARE AR TREBUII SA PRIVEASCA IN PROPRIA OGRADA...NU IN OGRADA PSD-ULUI!...

Arata restul

inapoi           

 

Alte articole din aceeaşi categorie:

CINE VA FI NOUL SEF LA ITM?OARE SA FIE ADEVARAT? ILIESCU ISI IA ADIO DE LA PNL?CADE ILIESCU, CADE SI MUSCALU... ?UN SENATOR... PIETON!"REGELE A MURIT, TRAIASCA REGELE!" LA PNL GIURGIU? DA, DAR CINE VA FI NOUL REGE?SCANDALUL MONDEN AL LUNII!"RAZBOI" IN ETER: RADIO GIURGIU CONTRA... RADIO GIURGIU!DIN CICLUL “GHICI CINE VINE LA…TEATRU?”: AZI, EPISODUL…”CONSTANTA MOCANU”CE PLANURI SECRETE ASCUNDE TACEREA LUI BASESCU?PETRUS SAVELIE, "PE FARAS"?MARIN ANTON PROMITE MERCEDESURI PRIMARILOR CU CEL MAI BUN ”SCOR”!INTALNIRE LA CEAS DE TAINA, MARCA PDL!ATENTIE LA ESCROCHERIILE PE FACEBOOK!CEL MAI DESTEPT DINTRE NOI!LUCICA E CEL MAI FERICITPROTO SI-A LUAT CALABALACUL DIN SEDIUL P.S.D. GIURGIU INAINTE DE PRONUNTAREA SENTINTEI DE EXCLUDERE DIN PARTID A LUI MIRCEA GEOANAINFORMATIE SOC PENTRU POLITICA DIN GIURGIUP.S.D. / 3MIRCEA GEOANA TRECE LA U.N.P.R. ?!?!?!NICU BADALAU TOT MAI APROAPE DE U.N.P.R.
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA