P.D.L. GIURGIU SEMNALIZEAZA DREAPTA SI VIREAZA BRUSC STANGA

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 P.D.L. GIURGIU SEMNALIZEAZA DREAPTA SI VIREAZA BRUSC STANGA
asdasdas
P.D.L. GIURGIU SEMNALIZEAZA DREAPTA SI VIREAZA BRUSC STANGA P.D.L. GIURGIU SEMNALIZEAZA DREAPTA SI VIREAZA BRUSC STANGA

Am urmarit cu interes declaratiile din ultimile saptamani ale liderilor P.D.L. Care lasau impresia ca partidul lor este dispus la o relansare a aliantei cu liberalii pe plan judetean. Nici pomeneala. Majoritatea membrilor colegiului director judetean vor vota pentru o alianta cu P.S.d.-ul. De ce ? Din ce motive logice ? Nici nu conteaza. Legaturile subterane probate in timp de multi dintre liderii acestui partid, poate si faptul ca multi provin de la P.S.D., poate chiar le-au facut sau le fac jocurile, ne conduc la concluzia ca P.D.L. nu va fi partenerul liberalilor.

Spuneam in zilele trecute ca nu exista zi in care la Bucuresti, lideri importanti ai P.S.D. sa nu se intalneasca cu primari din P.D.l. si P.S.D. Racoleaza si ii atrag alaturi de P.S.D. sau ii fac disponibili pentru o apropiere de acest partid.

Dincolo de sustinatoriul fervent al alinatei cu P.S.D. - primarul Mihai Dobre - exista cel putin 15 membri ai Biroului Permanent care au fost prelucrati si vor trage la greu pentru o alianta la Consiliul Judetean cu P.S.D.-ul. Ceea ce ar putea conduce la izolarea si blocarea tuturor demersurilor liderilor liberali din judet. In ultimile zile chiar marin Anton a devenit favorabil unei asemenea asocieri politice. De ce oare ? Buna intrebare.

Daca predictia noastra se va adeveri vom reveni si cu argumentele care i-au convins pe unii pedelisti sa-si schimbe in ultima clipa optiunea.

   

 

Data introducerii: 18-11-2010

 

Comentarii vizitatori