Pagina 54 ~ P.N.L. SI PRESUL P.S.D.

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 P.N.L. SI PRESUL P.S.D.
asdasdas
P.N.L. SI PRESUL P.S.D. P.N.L. SI PRESUL P.S.D.

Liderii de la Bucuresti ai Partidului Social Democrat nu stim daca au sesizat ca filiala judeteana de la Giurgiu este doar o anexa a Partidului National Liberal. Fara personalitate, fara actiune si fara relevanta. Ce comanda Lucian Iliescu se indeplineste. Fara analiza, fara discernamant. Doar pentru ca un grupulet de lideri minusculi ca anvergura politica dar foarte bine motivati ca interese personale au predat Partidul Social Democrat Giurgiu, fara conditii, liberalilor.

Revenind la un caz special care sa sustina afirmatiile de dinainte aducem in discutie alegerile de la Floresti Stoenesti. Unde P.S.D.-ul a mimat participarea la alegeri. Desemnarea unui candidat irelevant pentru localitate, lipsa de implicare in campanie, si, acum, parteneriatul cu P.N.L.-ul pentru sustinerea lui Marius Nitescu in turul al doilea dovedesc fara dubii ca social-democratii executa planul intocmit si pus in practica de liberali. Social-democratii nu au contat niciun moment in aceasata campanie electorala.

Protocolul semnat de liberali si social-democrati pentru turul al doilea al alegerilor partiale de la Floresti Stoenesti nu este nici o surpriza, nici o mare chestie. Pentru ca, floresteni, mai destepti decat ii cred liberalii, tartorii tuturor smecheriilor politice din judet, nu vor face o asemenea mutare. De oaie turmentata. Votul lor la turul al doilea va fi unul constient. De persoana. Unde, este foarte clar. Candidatul P.D.L., Costel Dumitru, are 10 clase peste candidatul liberal. Si sustinere politica de la guvern pentru modernizarea localitatii.

Nu am auzit de o iminenta criza a hartiei igienice dar protocolul P.N.L.-P.S.D. de la Floresti Stoenesti poate fi o solutie. Nu va invitam s-o folositi. Ar putea produce iritatii.

   

 

Data introducerii: 24-03-2010

 

Comentarii vizitatori