Pagina 54 ~ P.N.L. ZDROBIT DE P.D.L. LA FLORESTI STOENESTI

Autor: Redactia GIURGIU NEWS
 P.N.L. ZDROBIT DE P.D.L. LA FLORESTI STOENESTI
asdasdas
P.N.L. ZDROBIT DE P.D.L. LA FLORESTI STOENESTI P.N.L. ZDROBIT DE P.D.L. LA FLORESTI STOENESTI

E meritul principal al candidatului Costel Dumitru. Un tip inteligent, harnic, gospodar si cu o foarte buna reputatie in localitate. Bine pregatit si cu o experienta importanta in administratie.

Dar cine nu a priceput ca a fost, inainte de toate, o batalie totala intre P.D.L. si P.N.L. pentru suprematia politica a judetului, nu a inteles nimic. P.N.L. a tras cu dintii pentru a obtine a ceasta victorie. Avea nevoie de ea. Dar,in Duminica Floriilor, dupa ce cu o saptamana inainte isi realizase obiectivul sa duca alegerile in turul al doilea, a pierdut cu strigaturi. Cu o mie de voturi. Ceea ce pentru Lucian Iliescu reprezinta o infrangere uriasa. Devastatoare. Care nu confirma increderea care i-a fost acordata de conducerea partidului la congres.

Pe de alta parte, P.D.L. si-a recastigat increderea in fortele proprii dupa alegerile prezidentiale. Si, spunem noi, pana la alegerile din 2012, nu va mai pierde niciun fel de alegeri daca se vor organiza. Plus, o mare parte din primarii P.N.L. vor migra de la acest partid, nepermitandu-si sa ramana pe Titanicul P.N.L. pana la scufundare.

Cand pierzi cu o mie de voturi dupa tot efortul, banii, influentele si smecheriile la care te-ai pretat ai sigur o mare problema.

A inceput dezastrul P.N.L. Giurgiu. Veti vedea ce ramane din acest partid pana la alegerile locale viitoare.

   

 

Data introducerii: 29-03-2010

 

Comentarii vizitatori