Pagina 7 ~ PARTIDUL INCREMENIT.

Autor: Gheorghe BITA
 PARTIDUL INCREMENIT.
asdasdas
PARTIDUL INCREMENIT. PARTIDUL INCREMENIT.

Daca viata politica si sociala la Bucuresti si la nivelul intregii tari produce aproape la fiecare ora un eveniment notabil, la Giurgiu, Partidul Social Democrat e ca Alba ca Zapada. Adica e intr-un prelung proces de adormire in asteptarea unui print frumos care sa o readuca la viata.

Dupa ce a muscat din marul otravit a l lui Lucian Iliescu si dupa ce cei 7 pitici (se poate citi si pigmei politici) s-au dovedit a fi la alegerile parlamentare mult prea mici pentru un razboi atat de mare, P.S.D.-ul este perceput de toti ca un partid incremenit. Paralizat, care uita parca ca este un partid aflat la guvernare.

Nu putem altfel explica lipsa oricarei reactii a acestui partid la multele provocari care ar trebui sa capete un raspuns. Cine este candidatul pentru postul de prefect, ce oameni arunca in lupta acest partid pentru administratia judetului, care este atitudinea oficiala a partidului fata de schimbarea majoritatii la consiliul judetean si la consiliile locale, ce atitudine are organizatia de la Giurgiu fata de Legea bugetului de stat pe anul 2009 in privinta alocarilor pe domenii foarte importante: educatie, sanatate, social, cultura, aparare si ordine publica. Si nu in ultmul rand pe ceea ce inseamna investitii publice in judet.

In adormire, Alba ca Zapada de la Giurgiu, il asteapta pe "Obama de Ferentari" sa-i dea un pupic dragastos. Sau revigorant. Mai ales ca, se aude, ca Obama al Romaniei vrea sa ajunga presedintele tarii.

   

 

Data introducerii: 11-02-2009

 

Comentarii vizitatori