Pagina 18 ~ PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !

Autor: AGENTURILI LOCALE
 PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !
asdasdas
PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR ! PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !

Razboi pe viata si pe moarte. Cam asta le-a cerut Marian Vanghelie celor aproape 800 de participanti la instruirea activistilor P.S..D. din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu pe care le coordoneaza.

Marian Vanghelie a fost foarte razboinic la adresa lui Traian Baaescu: „Faceţi dosare, dosare veţi primi! Îl vom bate rău de tot!”

Marian Vanghelie a vrut in primul rand sa transmita ideea de forta. De partid mare si puternic. Capabil sa-l invinga pe Traian Basescu. Chit ca, nici la europarlamentare nu a reusit sa invinga P.D.L. nici in Bucuresti, nici in Ilfov, nici in Giurgiu.

Marian Vanghelie a mai vrut sa le transmita participantilor ideea de mandrie si atasament fata de partid si de culorile partidului. Acccst este si motivul pentru care o veritabilă maree roşie de week-end a ocupat statiunea Poiana Braşov. Imbrăcaţi în tricouri purpurii cu sigla partidului şi cu inscripţia "Mircea Geoană Preşedinte", aproape 800 de activişti pesedişti din organizaţiile Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu au debarcat încă de vineri seară în staţiune, pentru un instructaj de început de campanie electorală, sub bagheta lui Marian Vanghelie, şeful PSD Bucureşti. "Introdus" de colega sa Aura Vasile în chip de "mai târziu, un viitor candidat la preşedinţia României" şi ovaţionat în consecinţă, Vanghelie şi-a transformat din start discursul într-un tir de acuze la adresa lui Traian Băsescu şi a apropiaţilor săi, începute cu "dezvăluirea" că şeful statului "are pregătite o sută de milioane de euro în această campanie numai pentru turism electoral".

Şeful PSD Bucureşti a trecut apoi la "afacerile oneroase ale familiei lui Traian Băsescu": "Energy Holding, cu băieţii deştepţi care fratele lui este implicat în afaceri cu Energy Holding, cu domnul Buzoianu, domnul Mircea Băsescu are şi un teren în Constanţa şi este implicat şi cu armamentul României", şi-a pornit Vanghelie "inventarul", completat imediat cu "afacerile cu asfalt şi cu toţi cei de la Euroconstruct şi cu Dorin Cocoş şi cu Elena Udrea, care nu trec neuitate în faţa românilor" şi cu "casa care v-aţi luat-o singur şi v-aţi dat repartiţie, de care însă nici nu vă mai spunem, considerăm că sunteţi o familie numeroasă şi aveaţi dreptul!" "Noi am calculat şi sunt aproape 2 miliarde de euro în aceste afaceri oneroase în care dumneavoastră şi cu familia dumneavoastră aţi fost implicat!", a mai precizat Vanghelie, care s-a grăbit să-l înştiinţeze pe şeful statului că "Dacă daţi banii înapoi românilor de la toate aceste afaceri şi vă cereţi scuze în faţa poporului român, vă spunem că facem o campanie civilizată cu dumneavoastră!"

În continuare, Vanghelie a dezvăluit şi o "surpriză" pentru Traian Băsescu: "Propunerea organizaţiei PSD Bucureşti să desecretizăm dosarul Omar Hayssam, care va însemna foarte multe lacrimi pentru domnul preşedinte, vă asigur! Să vedem dacă Traian Băsescu este implicat sau nu este implicat, dacă s-au dat bani din parte statului român sau nu s-au dat, dacă s-a negociat în numele statului român sau nu s-a negociat!" După care şeful pesediştilor bucureşteni a trecut la "şantajurile pe care Traian Băsescu a încercat să le creeze, chiar dacă nu a reuşit să le vizualizeze atât de bine şi atât de clar", drept care a anunţat şi depunerea, miercurea viitoare, a două plângeri penale, împotriva ... ministrului Vasile Blaga şi a premierului Emil Boc! Motivele: "tot ce a semnat ilegal în calitate de ministru de Interne şi şantajul care a încercat să-l facă asupra unor ofiţeri din minister", în cazul lui Blaga, şi "pentru toţi oamenii din învăţământ şi directorii noştri care încearcă să-i dea afară, îi cheamă la sediile lor de partid şi-i obligă să se înscrie în PD-L", în cazul lui Boc.

Intrerupându-şi brusc tirul împotriva lui Băsescu&Co., Vanghelie le-a oferit celor aproape 800 de activişti pesedişti şi un neaşteptat autoportret "de suflet": "Indiferent de modul cum mă exprim câteodată, când poate mă grăbesc, ceea ce fac, fac din suflet şi asta este cel mai important! Sunt complicat, sunt ciudat, dar vă spun că principiul meu este totuşi că relaţiile interumane este mai importante ca orice, nu cred în nimic altceva!"

"Faceţi dosare, dosare veţi primi!" În finalul discursului său, Vanghelie a ţinut să dea glas şi unui "mesaj pentru Traian Băsescu, pe care îl vom bate, şi-l vom bate rău": "Ceea ce faceţi, aia veţi primi! Faceţi dosare, dosare veţi primi!" După care s-a grăbit să dezvăluie şi în ce va consta misiunea lui Mircea Geoană ca preşedinte al României: "să creeze o democraţie şi o echipă cum a creat-o şi în PSD"!

Nu am avut cum concluziona altfel decat folosind sintagma de stadion binecunoscuta:   ''Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor !"

Vom reveni si cu alte amanunte de culise.

   

 

Data introducerii: 25-10-2009

 

Comentarii vizitatori