Pagina 43 ~ PESEDISTII, LA MODUL GENERAL, SI CEI GIURGIUVENI, IN MOD SPECIAL, NU VOR CANDIDATURI COMUNE CU P.N.L.-UL IN 2012

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 PESEDISTII, LA MODUL GENERAL, SI CEI GIURGIUVENI, IN MOD SPECIAL, NU VOR CANDIDATURI COMUNE CU P.N.L.-UL IN 2012
asdasdas
PESEDISTII, LA MODUL GENERAL, SI CEI GIURGIUVENI, IN MOD SPECIAL, NU VOR CANDIDATURI COMUNE CU P.N.L.-UL IN 2012 PESEDISTII, LA MODUL GENERAL, SI CEI GIURGIUVENI, IN MOD SPECIAL, NU VOR CANDIDATURI COMUNE CU P.N.L.-UL IN 2012

Baronetii P.S.D.-ului se revolta tot mai mult la deciziile barosanilor de la Bucuresti.  Au muncit cu gura atata timp si acum cand spera sa ajunga la putere trebuie sa imparta tortul puterii cu altii. I-auzi.

Din ce în ce mai mulţi baroni ai PSD se prezintă la centru sau mârâie prin presă că ar vrea sa fie pe liste proprii la localele din 2012. Declarativ si pentru marele public, ei cred că mergând separat de liberali la locale vor lua mai mult decât dacă ar merge împreună. Asta în condiţiile în care în Acordul de formare a Uniunii Social Liberal - PSD + ACD (PNL+PC) se spune extrem de clar că la alegerile locale la alegerile pentru CJ-uri şi primăriile reşedinţă de judeţ se va merge cu candidaţi şi liste unice, iar în rest se va merge pe cel mai bine plasat. In realitate, pesedistii care se simt pe cai mari, nu vor sa imparta puterea cu liberalii. Despre curvele de la P.C. care le-au tras-o de doua ori nici nu vor sa auda.

Conducerea PSD e pur şi simplu asaltată cu astfel de cereri - "nu ştiu ce i-a apucat. Înainte era valabil pentru că se putea lua mai mult dacă erai pe cont propriu, dar acum situaţia e invers şi ăştia nu prea înţeleg", ne-a declarat un vicepreşedinte al PSD care nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea.

În principiu... până acum orice astfel de cerere a fost respinsă atât de PSD cât şi de PNL, numai că cei din ţară arată cu degetul spre Bucureşti unde s-a dat liber la candidaturi separate la nivel de sectoare.

Nici pesedistii giurgiuveni nu fac exceptie de la acest cor al contestatarilor. Va dati seama cat de greu i-ar fi lui Vanghelie si oamenilor lui sa-i sustina la alegerile locale pe Beianu si, mai ales, pe ... Lucian Iliescu.

   

 

Data introducerii: 03-03-2011

 

Comentarii vizitatori