Pagina 7 ~ POLITICA SI MORALITATEA LA GIURGIU, PRECUM BABA SI MITRALIERA.

Autor: Madalina ILIE
 POLITICA SI MORALITATEA LA GIURGIU, PRECUM BABA SI MITRALIERA.
asdasdas
POLITICA SI MORALITATEA LA GIURGIU, PRECUM BABA SI MITRALIERA. POLITICA SI MORALITATEA LA GIURGIU, PRECUM BABA SI MITRALIERA.

S-a facut mult caz anul trecut despre moralitatea im politica ca si conditie esentiala pentru reformarea unei clase de politicieni foarte datori cetatenilor.  Ca si conditie esentiala in cresterea increderii acestora in alesi, atat cei locali cat si cei parlamentari.

Vom lua doar cateva exemple din judetul Giurgiu pentru a vedea cat de morali sunt actualii politicieni si daca mai merita increderea cetatenilor.

Exemplul nr. 1. Marian Maroiu, candidatul P.S.D. la primaria municipiului Giurgiu, in competitie cu Lucian Iliescu. campanie dura pana la alegerile locale cu acuze extrem de grave de cheltuirea banului public. La alegeri pierde si devine doar consilier municipal. Pozitie din care nu mai are nici cel mai mic interes sa afle lucruri noi despre acuzele aduse primarului Lucian Iliescu. Ba mai mult decat atat, devine unul dintre cei mai importanti sustinatori ai primarului din consiliul municipal. Surse din Primarie afirma ca bunavointa i-a fost castigata cu un teren primit de la primarul Lucian Iliescu, informatie asupra careia, desi interpelat public domnul Maroiu nu raspunde niciodata. CAZ FLAGRANT DE IMORALITATE PUBLICA.

Exemplul nr. 2. Gicu Iorga, candidatul P.D.L. la Primaria Municipiului Giurgiu, dupa o figuratie totala, pierde lamentabil alegerile locale. Ca din senin, noi credem ca nimic nu este intamplator in politica, dupa alegeri Gicu Iorga da un examen de ocupare a postului de director al directiei de control din Autoritatea Nationala pentru Sport si, in plina perioada de guvernare P.N.L., castiga acest concurs. Doar prostii pot crede ca daca batalia din municipiul Giurgiu ar fi fost pe bune, Lucian Iliescu l-ar fi putut accepta ca si castigator al unui concurs pe Gicu Iorga la nivelul unei agentii guvernamentale. Consideram noi tot un CAZ FLAGRANT DE IMORALITATE POLITICA.

Exemplul nr. 3. Mai multi primari P.D.L. din judetul Giurgiu, convinsi fiind ca viitoarea guvernare dupa alegerile parlamentare din noiembrie 2008 va fi una P.S.D.-P.N.L., tradeaza cauza Partidului Democrat Liberal si fac campanie si indeamna oamenii sa mearga la vot si sa voteze nu partidul pe care il reprezentau ci Partidul National Liberal. Pe aceasta solutie imorala, in localitati cu primari P.D.L.-isti, acest partid a pierdut de la alegerile locale la cele parlamentare si 2.500 de voturi. Dupa alegeri, vazand ca nu a iesit ceea ce asteptau sa se intample, primarii tradatori revin in forta, chiar ca vicepresedinti ai partidului, decizand eliminarea din structura de conducere a P.D.L. la nivel de judet tocmai a acelora care au fost fideli, corecti si devotati partidului. Un act evident de IMORALITATE POLITICA FLAGRANTA pe care conducerea Partidului Democrat Liberal nu intelegem din ce motive a tolerat-o.

Exemplul nr. 4. Fostul prefect de Giurgiu, Norut Stanisteanu, prezent in barca liberala la alegerile parlamentare din noiembrie 2008, ca secretar general la Ministerul mediului, adus acolo si numit chiar de Bopgdan Olteanu, desi respinge cu fermitate o candidatura din partea P.D.L. la alegerile parlamentare, are tupeul si devine subprefect propus de P.D.L. la Prefectura judetului Giurgiu. IMORALITATE FARA MARGINI.

Exemplul nr. 5. Doamna Florentina Simion, inspector scolar general al judetului Giurgiu, dupa o administrare submediocra a sistemului de invatamant in ultimii 4 ani in Giurgiu, cu vreo sase luni inainte de alegeri, desi face parte din administratia liberala a judetului se duce si se inscrie pe sest in Partidul Democrat Liberal la Bucuresti (pentru a nu fi descoperita si pentru a avea vechime in partid) pentru a mai ramane inca un mandat la conducerea inspectoratului scolar. Gurile rele spun ca nu ar fi nicio surpriza sa aflam ca in paralel cu inscrierea la P.D.L. sa nu fi depus si o adeziune la P.S.D. si probabil tot in Bucuresti. Daca este asa avem tot un caz de imoralitate. IMORALITATE LA PATRAT.

Iata cine sunt oamenii care vor sa ne conduca. In care trebuie sa avem incredere si de la care, Dumneavoastra, cetatenii asteptati o viata mai buna.

Cat de multa legatura este intre politicieni de Giurgiu si moralitate ? Cam cata legatura este intre o baba si o mitraliera. Intelegeti, Dumneavoastra, mai mult !

 

   

 

Data introducerii: 12-02-2009

 

Comentarii vizitatori