Pagina 52 ~ PONTA, DRAGNEA SI VANGHELIE VOR SUPERVIZA ALEGERILE DE LA GIURGIU

Autor: Iadu Michiduta
 PONTA, DRAGNEA SI VANGHELIE VOR SUPERVIZA ALEGERILE DE LA GIURGIU
asdasdas
PONTA, DRAGNEA SI VANGHELIE VOR SUPERVIZA ALEGERILE DE LA GIURGIU PONTA, DRAGNEA SI VANGHELIE VOR SUPERVIZA ALEGERILE DE LA GIURGIU

Se pare ca locatia in care se va desfasura conferinta judeteana nu este aceeasi in care a avut loc balciul de la municipala. Teatrul Valah a fost ales pentru intalnirea pesedistilor.
La conferinta si-au anuntat deja prezenta Liviu Dragnea, Marian Vanghelie si Victor Ponta. Nashpa rau pentru echipa de zgomote naimita de Maroiu pentru sustinerea lui Tone. Nu se vor putea desfasura decat daca li se da doza de etnobotanice inainte de intrarea in sala.
Sunt deja doua candidaturi anuntate: Tudorel Tone si Adrian Popescu, iar joi este ultima zi in care se mai pot inscrie pretendentii la presedintia organizatiei.
Vasile Andronache a anuntat in media ca va candida cu sanse reale, insa tace chitic. Nu declaratii, nu fapte, doar daca nu cumva lucreaza pe... subteran.
Danut Ofiteru si-a facut publica intentia de a candida, insa inca isi mai analizeaza sansele si adversarii.
Cineva din PSD dadea un pronostic: Daca va candida si Andronache se va intra in turul doi. Tone si Popescu. Runda a doua va fi castigata la pas de Popescu (70 de procente).
N.R. Ne permitem sa facem o previziune: daca va castiga Tudorel Tone, jumatate dintre pesedisti (primari membrii marcanti) vor trece la PDL, iar cealalta jumatate va face sluj in fata PNL. Sediul de pe Mircea cel Batran va fi subventionat de nea Lucica, iar organizatia municipala se va muta in birourile modernizate de Vanghelie.
Daca va castiga Popescu Proto, intr-o luna Tudorel Tone va fi mazilit din functia de vice la CJ, Marian Maroiu va fi dat afara din sediu de Barbu si va sta cu cadabalacu-n strada, iar Badalau va obtine, daca nu o functie in "spaff", macar o lucrare in Bucuresti.

   

 

Data introducerii: 02-06-2010

 

Comentarii vizitatori