Pagina 15 ~ PONTA PREGATESTE PRIMA MARE DESCAPATANARE DIN PARTID

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 PONTA PREGATESTE PRIMA MARE DESCAPATANARE DIN PARTID
asdasdas
PONTA PREGATESTE PRIMA MARE DESCAPATANARE DIN PARTID PONTA PREGATESTE PRIMA MARE DESCAPATANARE DIN PARTID

Se aude pe la Bucuresti si , mai nou, si prin targul nostru, cum ca Victor Ponta are nevoie de autoritate in partid. Si ca reteta confirmata este descapatanarea catorva personaje grele asociate fostului presedinte, Mircea Geoana.

Asa ca noul presedinte si-a fixat deja tinta. Cu scopul nu numai de a-si spori autoritatea dar si de a scapa partidul de un personaj despre care are parerea ca daunat foarte mult imaginii P.S.D.

Daca nu v-ati prins inca, personajul care urmeaza a fi "decapitat" public este Marian Vanghelie. Caruia i se va cere de indata renuntarea la conducerea Organizatiei de partid de la Bucuresti si patronajul organizatiilor judetene de la Ilfov si de la Giurgiu. Si lucrurile nu se vor opri aici.presat si de alte lucruri foarte, foarte nasoale, Marian Vanghelie se va da bolnav cu inima si se va cere afara de prin toate structurile de conducere la nivel national si va disparea cativa anisori, ramanand doar "primarele de la 5". Dar nu si candidatul de la Primaria Sectorului 5 din 2012.

Ce se va intampla cu sustinatorii sai din P.S.D. ? Mai sunt destule boli care pot fi tratate. De obicei doar cand te lasi de politica.

   

 

Data introducerii: 04-03-2010

 

Comentarii vizitatori