PREŞEDINTELE CJ GIURGIU, VASILE MUSTĂŢEA: „PREGĂTIREA ŞI RIGOAREA PROFESIONALĂ - ESENŢIALE PENTRU MUNCA ÎN ADMINISTRAŢIE!”

 PREŞEDINTELE CJ GIURGIU, VASILE MUSTĂŢEA: „PREGĂTIREA ŞI RIGOAREA PROFESIONALĂ - ESENŢIALE PENTRU MUNCA ÎN ADMINISTRAŢIE!”
asdasdas
PREŞEDINTELE CJ GIURGIU, VASILE MUSTĂŢEA: „PREGĂTIREA ŞI RIGOAREA PROFESIONALĂ - ESENŢIALE PENTRU MUNCA ÎN ADMINISTRAŢIE!” PREŞEDINTELE CJ GIURGIU, VASILE MUSTĂŢEA: „PREGĂTIREA ŞI RIGOAREA PROFESIONALĂ - ESENŢIALE PENTRU MUNCA ÎN ADMINISTRAŢIE!”

Numele lui Vasile Mustăţea este demult binecunoscut la nivelul judeţului Giurgiu. Cu o carte de vizită impresionantă, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu a fost, toată viaţa, adeptul rigurozităţii şi al respectării legii… Născut şi crescut în judeţul Giurgiu, mai exact în comuna Malu, pe 13 iunie 1953, Vasile Mustăţea se poate „lăuda” cu o bogată experienţă profesionalaă: a fost economist la Combinatul Siderurugic Călăraşi (1979-1982), economist, contabil şef secţie, şef serviciu la Combinatul Chimic Giurgiu (1982-1991), şef serviciu la ZIROM RA Giurgiu (1991-1997), director general, secretar general la Prefectura Judeţului Giurgiu (1997-2001), director adjunct, director general, director executiv, administrator public la Primăria Municipiului Giurgiu (2001-2008), prefect al judeţului Giurgiu (aprilie 2008-septembrie 2008), consilier al primarului municipiului Giurgiu (septembrie 2008- decembrie 2008). În paralel cu activitatea profesională, Vasile Mustăţea decidea, cu ani în urmă, că trebuie să intre în politică, însă nu pentru a-şi rezolva problemele personale ori pe cele ale cunoscuţilor, ci pentru că a înţeles că sistemul nu putea rezolva punctual o problemă. Cu timpul, Vasile Mustăţea a realizat, apoi, că foarte multe probleme ale românilor pot fi rezolvate doar în Parlamentul României. Pregătirea şi rigoarea profesională l-au adus, în 2008, în Senatul României, iar calităţile sale au fost recunoscute şi de colegii de Senat, care l-au ales secretar al Comisiei pentru Buget, Finanţe, Activitate Bancară şi Piaţă de Capital. În acelaşi timp, Mustăţea a fost şi membru al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură şi Dezvoltare Rurală. După cei patru ani de experienţă în forul legislativ al ţării, partidul din care venea îi cerea, în 2012, se revină la Giurgiu şi să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, funcţie pe care a şi câştigat-o la alegerile din iunie şi pe care o îndeplineşte acum cu brio. Vasile Mustăţea a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Economia Industriei, Construcţiilor si Transporturilor, cu diplomă de licenţă în 1979, dar şi un curs postuniversitar de administraţie publică, la Facultatea de Vest Timişoara, în 2000. Cu un astfel de CV, dar şi cu respectul de care se bucură în rândul colegilor de Consiliu (indiferent de partidul pe care îl reprezintă), dar şi în rândul giurgiuvenilor obişnuiţi, nu ar fi de mirare ca Vasile Mustăţea să ajungă, din punct de vedere politic, mult mai departe… Mai ales în actualele condiţii, când în sânul liberalilor este mare forfotă, iar Vasile Mustăţea are, se pare, cele mai mari şanse să preia şefia filialei judeţene…

   

 

Data introducerii: 17-01-2013

 

Comentarii vizitatori