PRIMELE DECLARATII ALE MARILOR INVINGATORI

 PRIMELE DECLARATII ALE MARILOR INVINGATORI
asdasdas
PRIMELE DECLARATII ALE MARILOR INVINGATORI PRIMELE DECLARATII ALE MARILOR INVINGATORI

Potrivit B1TV,  presedintele Liviu Dragnea a solicitat factorilor politici și instituțiilor să respecte votul de azi, astfel încât guvernarea să fie una stabilă, așa cum își doresc românii.

"Mulțumesc tuturor românilor care au fost azi la vot și mulțumiri speciale pentru cei care au votat PSD. Dacă exit-poll-urile se vor confirma, votul de azi arată o opțiune clară a românilor și cred că pentru nimeni nu mai există nicio îndoială cu privire la câștigătorul alegerilor. (...) Astăzi, cetățenii au votat pentru creșterea economică, pentru mai mulți bani în buzunarele lor, pentru taxe și impozite mici, sprijin pentru oamenii de afaceri, pentru ca tineri să aibă locuri de muncă bine plătite, pentru readucerea la viață a satului românesc și pentru a ne hrăni din ceea ce produce pământul nostru. Votul de astăzi ne arată că români vor să se simtă acasă, în țara lor, și eu vreau ca România să fie o casă bună pentru toți românii", a declarat liderul PSD.

Acesta a transmis celor din străinătate că România își va respecta în continuare toate angajamentele și parteneriatele. Factorilor interni le-a transmis că România trebuie să rămână o insulă de stabilitate, deci nu ar trebui să existe conflicte inutile, deci votul românilor trebuie respectat. 

”România are nevoie de o guvernare stabilă, să punem capăt dezbinării, românii au votat ca toți să ne unim”, le-a transmis Liviu Dragnea adversarilor politici.

   

 

Data introducerii: 11-12-2016

 

Comentarii vizitatori