Pagina 54 ~ REX SI MESAJUL DE FIDELITATE

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 REX SI MESAJUL DE FIDELITATE
asdasdas
REX SI MESAJUL DE FIDELITATE REX SI MESAJUL DE FIDELITATE

Deputatul de Giurgiu Madalin Voicu este un bun comunicator prin SMS. Chiar si la Congresul P.S.D. de sambata a vrut sa-si arate sustinerea fata de viitorul presedinte trimitandu-i in timpul sedintei mesaje de sustinere si de fidelitate. Dar sa vedem ce vroia sa transmita REX, cainele de paza al viitorului presedinte.

"Să nu te abaţi cu nimic de la nevoia de a impune ordine, diciplină, rigoare şi punctualitate în partid. Toată lumea aşteaptă să fii autoritar", îi scria Mădălin Voicu celui care a preluat frâiele partidului.

Mai apoi vine şi asigurarea de fidelitate şi de încredere din partea deputatului, care îl asigură că "se face scut", pentru Ponta, în vremuri grele: "Dacă-ţi pot fi de folos, apelează cu încredere. O să ai nevoie de un "Rex", care să rupă, la răstrişte, lanţul".

"Mi se pare un tupeu de nedescris să filmezi mesaje pe care le trimit unii şi alţii indiferent cum şi în ce fel. Da, mă rog, trec peste neputinţa presei şi a media în general", a declarat Mădălin Voicu despre filmarea SMS-ului către Victor Ponta. "Nu cred că cineva se gândeşte că stau în lanţ şi Ponta îmi zice "Pe ei!'', interpretează deputatul PSD propriul mesaj. Voicu a spus că nu este deranjat de faptul că a fost filmat pentru că poate să trimită mesaje oricui.

Întrebat dacă Victor Ponta este mai greu de abordat de când este preşedintele PSD şi că astfel recurge la trimiterea de mesaje, Voicu a spus că şi-a adus aminte de discursurile acestuia de zilele trecute şi a considerat că în "chestiunea" acesta trebuie sprijinit.

Mădălin Voicu declarase înaintea Congresului PSD că pleacă din partid, dacă Mircea Geoană iese preşedinte.

   

 

Data introducerii: 24-02-2010

 

Comentarii vizitatori