Pagina 54 ~ ROCADA INTRE FRATI

Autor: Madalina ILIE
 ROCADA INTRE FRATI
asdasdas
ROCADA INTRE FRATI ROCADA INTRE FRATI

Pe 21 martie 2010 vor fi alegeri locale partiale de primar in comuna Floresti Stoenesti. Ieri, Partidul Democrat Liberal Giurgiu a luat o decizie surprinzatoare. Stefan Dumitru, desemnat si lansat in fortta de conducerea democrat-liberala, s-a retras din competitie in locul sau fiind desemnat sa candideze chiar fratele sau, Costel Dumitru.

Nu stim motivele acestei decizii si nici nu ne intereseaza. Cert este ca Partidul Democrat Liberal isi desemneaza un candidat nu numai foarte valoros dar si foarte cunoscut in politica giurgiuveana. Consilier judetean si director la SAPARD, Costel Dumitru este un politician bine apreciat de locuitorii comunei Floresti Stoenesti, fiind originar din Palanca, un foarte bun profesionist ca finantist, lucrand foarte multi ani in administratia fiscala a judetului si, nu in ultimul rand, ca un om corect, serios si foarte gospodar.

Costel Dumitru a absolvit cursuri de management in agricultura, este student la a doua facultate (S.N.S.P.A.), este masterand, este casatorit si are doi copii foarte buni si crede, asa cum ne-a declarat, ca este pregatit sa preia si sa duca mai departe proiectele fostului primar Constantin Neacsa cu care a colaborat foarte bine. "Voi duce mai departe proiectele fostului primar si cu ajutorul colegilor mei de la judet si de la nivel national voi face din Floresti Stoenesti cea mai frumoasa si mai bogata comuna din judet."

   

 

Data introducerii: 27-02-2010

 

Comentarii vizitatori