ROCSANA MARCU IN INSTANTA CU FIUL PRIMARULUI LUCIAN ILIESCU, PENTRU TEST DE PATERNITATE

Autor: Ioana Stahl
 ROCSANA MARCU IN INSTANTA CU FIUL PRIMARULUI LUCIAN ILIESCU, PENTRU TEST DE PATERNITATE
asdasdas
ROCSANA MARCU IN INSTANTA CU FIUL PRIMARULUI LUCIAN ILIESCU, PENTRU TEST DE PATERNITATE ROCSANA MARCU IN INSTANTA CU FIUL PRIMARULUI LUCIAN ILIESCU, PENTRU TEST DE PATERNITATE

Avocatii vedetei au declarat ca la termenul de pe 8 martie al procesului, Stefan Adrian Iliescu nu s-a prezentat.
Acestia au precizat ca urmatorul termen stabilit de instanta judecatoreasca este 12 aprilie 2010. Tot avocatii arata ca luni a fost a patra oara cand tanarul nu a dat curs citatiei instantei Judecatoriei sectorului 5 Bucuresti.
In actiunea depusa la instanta se arata ca relatia celor doi a inceput in noiembrie 2006, dupa o amicitie veche de aproximativ cinci ani.
Rocsana Marcu consemneaza ca toti apropiatii cuplului au fost convinsi de implicarea afectiva a fiului primarului din Giurgiu in aceasta relatie, "iar prin gesturi atente, el isi manifesta public afectiunea si preocuparea constanta pentru evolutia unei relatii de angajament sentimental reciproc".
Vedeta mai arata ca in luna ianuarie 2007 a aflat ca este insarcinata, spunandu-i imediat lui Stefan Adrian Iliescu, iar "reactia acestuia a fost a unei persoane care isi dorea si totodata astepta un copil", purtand numeroase discutii in sensul identificarii unei unitati medicale in care sa nasca, asigurarea conditiilor de crestere a copilului, etc.
Vedeta sustine ca la doar cateva zile, Adrian Stefan Iliescui "si-a schimbat radical atitudinea", spunandu-i telefonic "ca nu isi mai doreste pentru moment un copil si ca vrea sa mai astepte", "ca si cum un copil ar fi un bun material care in loc sa apropie un cuplu a devenit un accesoriu in opinia paratului".
Rocsana Marcu precizeaza in actiune ca Iliescu ar fi transmis amenintari si ofense printr-o serie de sms-uri, "mergand pana acolo incat si-a exprimat capacitatea de a influenta expertiza ADN prin inlocuirea probei".
Aparatorii vedetei cer instantei sa constate ca, in baza probelor care au fost solicitate, sunt indeplinite conditiile cerute de lege pentru stabilirea paternitatii copilului din afara casatoriei fata de fiul primarului giurgiuvean Lucian Iliescu (ales la congresul de sambata al PNL in functia de vicepresedinte al partidului).
Apararea vedetei arata ca cei doi au avut relatii intime "in timpul legal al conceptiei" si ca din aceasta relatie a rezultat copilul. Avocatii au cerut instantei proba cu inscrisuri, proba testimoniala si expertiza ADN.
In final, apararea cerere instantei, in urma administrarii tuturor acestor probe, sa rectifice actul de nastere al fetitei, in sensul consemnarii numelui tatalui. (sursa - Mediafax)

   

 

Data introducerii: 09-03-2010

 

Comentarii vizitatori