Pagina 19 ~ Robert Mureşan şi propune să se claseze n primii 10 n MotoGp

 Robert Mureşan şi propune să se claseze n primii 10 n MotoGp
asdasdas
Robert Mureşan şi propune să se claseze n primii 10 n MotoGp Robert Mureşan şi propune să se claseze n primii 10 n MotoGp

Pilotul echipei Grizzly Kiefer Racing, Robert Mureşan, primul român în MotoGp (clasa 125 cc), a declarat că în 2008 are ca obiectiv obţinerea de puncte pe etapă şi clasarea în Top 10.

"În 2008 vreau să obţin ceea ce nu am reuşit în 2007. Vreau să ies în puncte. Aştept cu nerăbdare şi încredere derularea concursului, dar ştiu exact ce vreau. La sfârşitul cursei trebuie să acumulez puncte, iar la finalul anului să am un total de 50-60 de puncte. Asta înseamnă că trebuie să obţin încă din training o pozitie bună pentru start", a explicat Robert Mureşan, într-o conferinţă de presă.

Robert Mureşan conduce o motocicletă kit Aprilia şi a fost cooptat în echipa Grizzly Kiefer Racing după ce a fost remarcat de managerul Stefan Kiefer.

Următoarea etapă a campionatului MotoGP este programată pe 30 martie pe circuitul Jerez de la Frontera din Spania, traseu despre care Robert Mureşan spune că îl avantajează cel mai mult.

   

 

Data introducerii: 21-03-2008

 

Comentarii vizitatori