S-AR PUTEA CUPLA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE IN SEPTEMBRIE 2012 ?!?!?!

Autor: Traian TUDORESCU
 S-AR PUTEA CUPLA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE IN SEPTEMBRIE 2012 ?!?!?!
asdasdas
S-AR PUTEA CUPLA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE IN SEPTEMBRIE 2012 ?!?!?! S-AR PUTEA CUPLA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE IN SEPTEMBRIE 2012 ?!?!?!

Mutarea de geniu care va lichida actuala Uniune Socialista (P.S.D.-P.N.L.-P.C.) ar putea fi schimbarea configuratiei colegiilor electorale si cuplarea alegerilor locale cu cele parlamentare in septembrie 2012.

Spun va lichida insemnand pierderea inca o data a alegerilor de catre cei care cu tot felul de tertipuri (construirea unui guvern democratic cu un premier independent Johannis, constituirea  aliantei socialiste, suspendarea lui Traian Basescu) incearca sa puna mana pe putere. Degeaba.

Din motive care tin de nevoia de a nu mai bloca intregul an 2012 cu alegerile dar, mai ales, de lipsa de resurse financiare pentru 2 campanii in 2012, in laboratoarele politice se prefigureaza urmatorul scenariu. Alegerile locale si parlamentare sa se desfasoare in acelasi timp la inceputul lunii septembrie 2012.

Toate lumea va accepta. Din mai multe motive. Unu. Romanilor li se va induce ideea ca nu merita sa investim atatia bani pentru alegeri. O data si bine. Doi. Partidele, multe dintre ele datoare cu sume ametitoare din campaniile precedente si din functionarea partidelor si pe fondul crizei economice nu isi vor mai putea permite jaful din 2008-2009.

Cine castiga ? Evident, actuala putere. Care va avea resurse si parghii ale actualei administratii si, retineti cumulat, pe fortele coalitiei actuale de guvernare va lua 55-60% din voturi. Cine va pierde ? Evident, actuala Opozitie care ragaie deja de cat a stat pe tusa.

Cine are curaj sa combata afirmatiile noastre ?

   

 

Data introducerii: 08-03-2011

 

Comentarii vizitatori