Pagina 54 ~ SECRETARUL DE STAT RAZVAN MURGEANU DE LA M.D.R.T. VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 SECRETARUL DE STAT RAZVAN MURGEANU DE LA M.D.R.T. VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE
asdasdas
SECRETARUL DE STAT RAZVAN MURGEANU DE LA M.D.R.T. VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE SECRETARUL DE STAT RAZVAN MURGEANU DE LA M.D.R.T. VINE SA-L SUSTINA PE COSTEL DUMITRU LA PRIMARIE

Doamna ministru Elena Udrea ar fi trebuit sa fie prezenta astazi la Floresti Stoenesti, in ultima zi de campanie electorala la primaria comunei Floresti Stoenesti. O importanta sustinatoare a Organizatiei P.D.L. Giurgiu si un om care il apreciaza sincer pe Costel Dumitru - candidatul P.D.L.la primarie - doamna Elena Udrea, proaspat reintoarsa de la actiunile guvernului din Moldova (sedinta de guvern de la iasi, intalnirile cu oameni de afaceri din judetele Iasi, Suceava si Vaslui) nu va putea fi prezenta astazi in localitatea nord-giurgiuveana fiind obligata sa plece la Bruxelles.

Vine insa principalul colaborator al doamnei ministru in M.D.R.T., secretarul de stat Razvan Murgeanu, cel care gestioneaza de fapt cele mai importante proiecte de modernizare a mediului rural.

Este foarte posibil ca la actiunile de la Floresti Stoenesti sa ajunga si ministrul pentru relatia cu parlamentul, Valentin Iliescu care este si un foarte bun prieten si coleg cu candidatul P.D.L. la primarie.

Cercetarile sociologice desfasurate cu multa discretie la Floresti Stoenesti sustin ca alegerile de duminica vor fi castigate din primul tur de Costel Dumitru.

   

 

Data introducerii: 19-03-2010

 

Comentarii vizitatori