Pagina 24 ~ SEDINTA CU SCANTEI LA GIURGIU. UN CONSILIER PSD A CLACAT SI A DEMISIONAT

Autor: Iadu Michiduta
 SEDINTA CU SCANTEI LA GIURGIU. UN CONSILIER PSD A CLACAT SI A DEMISIONAT
asdasdas
SEDINTA CU SCANTEI LA GIURGIU. UN CONSILIER PSD A CLACAT SI A DEMISIONAT SEDINTA CU SCANTEI LA GIURGIU. UN CONSILIER PSD A CLACAT SI A DEMISIONAT

Sedinta cu scantei astazi la Consiliul municipal Giurgiu. A fost pentru a doua oara in decurs de numai trei saptamani, cand Lucian Iliescu a realizat „live” ca nu mai poate stapani consilierii si hotararile de Consiliu nu mai intrunesc majoritatea lejera.

In sedinta de consiliu de azi, miercuri, 09 septembrie, s-a aprobat vanzarea unui teren in suprafata de 117.537 mp, prin licitatie publica, un ei firme straine interesate de acest teren. Ei bine, contrar asteptarilor, consilierii PSD au votat impotriva, cu exceptia lui Nicolae Barbu, care a votat pentru, si care cla foarte scurt timp si-a anuntat in plen demisia.

Este de remarcat faptul ca Marian Maroiu a lipsit de la aceasta sedinta, fiind plecat in Spania, dar inainte de a-si prezenta demisia, Nicolae Barbu a raspuns unui telefon, discutia durand doar pret de cateva secunde.

Sunt zvonuri care spun ca si ceilalti consilieri PSD ar vrea sa-si prezinte demisia, suparati ca si-au calcat promisiunea facute lui Iliescu, aceea de a vota pentru trecerea acestui proiect.

   

 

Data introducerii: 09-09-2009

 

Comentarii vizitatori